Fa cu o priza neutră sau laterala sau scoate de tot exercițiul asta. Eu fac floor press și merge mult mai bine decât la banca, oricum băncile de prin sali sunt de o calitate proastă nu poți să stai stabil pe ele.
Ai această durere pentru că nu faci exercițiul corect și ai umerii foarte slabi, în comparație cu pieptul.
De când am început să mă focusez și să nu las împinsul in plan orizontal in spate, am scăpat de durerile de umeri.
Îți recomand să-ți iei niste benzi, și să faci band pull aparts si face pulls zilnic. Plus o grămadă de ramaturi, seal rows plus altele.
Volumul la spate/tras ar trebui să-ți fie dublu față de piept. Adică dacă faci 3 serii de piept cu 10 rep ar trebui sa faci 6 serii de spate sau dublul repetări lor.
Îți mulțumesc mult! chiar mi-am comandat zilele trecute niște gantere de 20 de kilograme și mă gândeam să-mi comand și niște benzi elastice. Îmi poți face o recomandare în ceea ce privește benzile elastice? un site sau un furnizor care produce benzi elastice de calitate?
Caută pe efitsolution de la atx, par bune pentru romania.desi nu le-am incercat.
sau comanda de dincolo, cele mai bune le găsești pe rogue.eu, le folosesc de 2 ani, nici o problema cu ele.
Am incercat cele de la my protein si sunt exact ca firma.