| AndreyAndrey91 a întrebat:

Salutare de cate ori se lucreaza abdomenul pe saptamana? Eu fac exercitiile alea de pe youtube la 10 minute si le fac o data la 3 zile, daca nu este bine, spuneti-mi voi la cate zile pot face abdomenul

10 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Important este ce rezultat urmaresti.
Daca vrei mentinere e sufcient.
Daca vrei 6 pack trebuie sa le faci pana simti ca nu mai ai strop de forta in tine.

Oricum, consulta un trainer la o sala de forta.

| Cosmin86 a răspuns (pentru grab):

"Daca vrei 6 pack trebuie sa le faci pana simti ca nu mai ai strop de forta in tine", copil mic, consulta tu un trainer, pentru six pack conteaza alimentatie, NU EXERCITIILE, six pack-ul NU se face cu exercitii

| AndreyAndrey91 explică (pentru Cosmin86):

Cum adica nu se face cu exercitii? ca orice grupa de muschi ca sa o maresti trebuie sa faci anumite exercitii.

| Cosmin86 a răspuns (pentru AndreyAndrey91):

Ai dreptate, DAR six pack NU inseamna sa maresti muschii, inseamna sa-i faci vizibili, sa arzi grasimea care acopera muschii, mai pe scurt : definire

Si o sa vezi ca atunci cand faci six pack PIERZI din muschi, nu pui muschi

uite ca sa intelegi :
http://www.cristianmargarit.ro/2010/01/dieta/brand-contra-6-pack

si mai recomand sa citesti asta :
http://www.culturism.ro/......domen.html

observi ca articolul de pe culturism.ro e pus la capitolul alimentatie, nu antrenament sau exercitii

| grab a răspuns (pentru Cosmin86):

Mda, mea culpa. Tot la dat suncile jos de pe burta am vrut sa fac trimitere si eu dar nu prea mi-a iesit.

thx de linkuri sunt interesante. happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru grab):

Sunt exact ce-ti trebuie, pune mana si aplica ce zice acolo si o sa ai rezultate

bafta

| grab a răspuns (pentru Cosmin86):

Momentan dau energia afara doar cu inot.
Mai tarziu cand mi-o trece patima cu inotul o sa incerc si astea.

Thx!

| Arkhasas a răspuns:

Degeaba faci exerciţii d-alea dacă ai grăsime.
Alimentaţie + cardio pentru datul grăsimii jos.

| AndreyAndrey91 explică (pentru Arkhasas):

Asta stiu si eu, eu am intrebat de cate ori sa fac pe saptamana, o data la cate zile sa lucrez abdomenu

| Arkhasas a răspuns (pentru AndreyAndrey91):

Depinde,dacă faci exerciţii bune de 2 ori pe săptămână e de ajuns, oricum îl lucrezi indirect la alte exerciţii.
Dacă faci glumele alea ce le vezi tu pe youtube...