Te antrenezi haotic.
si nu mentionezi NIMIC despre alimentatie.
Muschii se fac CU MANCARE, fara alimentatie speciala, CUM naiba sa se formeze doar cu exercitii?
Ai macar 5 mese consistente pe zi, proteine la fiecare masa?
Te supraantrenezi! Muschiul nu creste in timpul antrenamentului,ci in timpul odihnei sustinut de o alimentatie bogata in proteine.
-Proteinele se gasesc in carne,oua,lactate etc.
Trebuei sa antrenezi o grupa o data, maxim de doua ori pe saptamana. Poti urma un antrenament clasic de genul:
Luni: piept si biceps
Marti: coapse, gambe si lombari
Miercuri: abdomen si oblici
Joi: spate, umeri, trapez
Vineri:triceps antebrat
Cel mai bine ar fi daca ai renunta la cateva, sa ai un nr. fix de exercitii fizice! Si cei care ti-au spus ca te supra-antrenezi au avut dreptate! Concluzie: fa incontinuare exercitii fizice, insa mai putine!
Trebuie sa lasi muschii sa isi revina dupa ce te antrenezi. Muschii nu cresc in timp ce tu faci exercitii, ci in timp ce te odihnesti/dormi, de aceea e bine sa dormi mult dupa ce termini cu exercitiile, asta am invatat-o de la fostul meu instructor de la sala. Poti face o zi da una nu, dar daca vrei sa continui sa faci zilnic incearca sa lucrezi intr-o zi o grupa sau doua de muschi iar in urmatoarea zi alte grupe, pentru a nu iti suprasolicita corpul. Bafta!
Parerea mea este ca in primul rand ar trebui sa faci tractiuni, abdomene, si pentru restul grupelor cu gantere reglabile +ridicari de picioare uite un video care te.ar putea ajuta http://www.youtube.com/watch?v=jrsQH3IPNnQ
Eu cred ca ar fi foarte bine sa faci exercitii fizice de 6 ori pe saptamana adica faci de luni pana sambata si duminica stai si te relaxezi pentru ca asa fac si eu si sincer sa fiu am si slabit 5 kg am si pus nuste muschiuleti pe mine. Daca te-am ajutat astept FUNDA!