De mers la bazinul de înot ai auzit? Dar de scăldatul în ape reci de munte? Cu cortul pe cărări puțin umblate ai fost? Eu zic sa cumpănești și să pui în balanță "sala" și activitățile 100% naturale și integral sănătoase. Succes.
Sunt sigura ca nu a fost intentia sa il certi pe Cazian dar parca prea l-ai luat asa cu intrebarile Chiar si activitatile 100% naturale nu iti aduc corpul mult dorit din punct de vedere fizic. Eu cred ca ar trebui sa te tii de sala sau orice activitate si de alimentatia sanatoasa si cred ca in timp o sa te definești asa cum iti doresti. Pentru un progres mult mai vizbil si mai rabid eu iti recomand un nutritionist si un preparator fizic Hunor, il poti gasi pe tiktok ca sa iti faci o idee ca si hunor.fitness.
Numai bine!
Am 70 de ani și corpul meu tot ca la 30 de ani este. "SALA" este un fel de femeie-gonflabilă. Hai să ne împăcăm și să gândim că aerul din natură nu' i plin de bășinile acelora care gândesc doar la formă-definirea musculară-, dar nu' s capabil să înțeleagă armonia.
Masa musculara vizibila in doua luni nu exista. Și mușchii au nevoie de dulciuri pentru glicogen. Plus că trebuie să faci surplus caloric ca sa ai rezultate rapide. Mâncând normal îți trebuie luni bune ca sa vezi rezulate vizibile