Pai se pot combina cu anemie, malnutritie, HIV/ SIDA, inflamatii care nu raspund la alte medicatii- astea sunt in general motivele pentru care un medic prescrie steroizi si numai daca beneficiile potentiale sunt mai mari decat riscurile. Pentru adolescentii care vor ca dupa 2 luni de sala sa arate ca Dwayne Johnson nu se prescriu steroizi.
Fiind in plina pubertate nu este indicat sa mergi al sala, doarece ti se blocehaz hormonii de crestere in inaltime.
Pana la 20de 20 de ani cat corpul tau este ind ezvoltare NU se recomanda sala, ci un sport practicat des, cum este handbal, inot, volei sau baschet, care pot stimula hormoniid e cerstere, ajutandu-te sa te inalti.
In ce privesc steroizii, categoric NU pana la 20-25 de ani sau poate niciodata ca aia vin cu transformari majore hormonale si endocrine, inclusiv diminuarea organelor sexuale.
Steroizii se administreaza dupa ce iti atingi maximul genetic, esti pus la punct cu alimentatia, odihna si antrenamentul, iei degeaba daca nu ai astea la punct.
Fa tu 10-15 ani de sala cum trebuie, si nu o sa mai ai nevoie de steroizi.
Daca erai informat stiai ca nu exista legatura intre steroizi si consumul de creatina/proteina.
Daca totusi vrei sa mergi si vrei rezultate wow, mergi pe injectabil, pastilele sunt cam apa de ploaie in comparatie cu injectabilele,+ca iti nenorocesti ficatul pentru ca nu stii ce si cum sa le administrezi.
Nu ai nicio treaba cu sporul. Mai bine nu răspunde atunci când nu știi, unele persone poate îți vor crede tâmpeniile scrise.
Cand ai doar 17 anisori, nu te baga daca ai habar despre ce se vorbeste si in nici un caz nu intervenii in sfaturile date de adulti.
Ea n-are treabă cu majoritatea subiectelor despre care emite păreri...nici cu limba în care scrie nu pare să aibă prea multă treabă judecând după numărul greșelilor făcute, dar ce poți să-i faci?
Explică și mie. de unde până unde ai tras tu concluzia că are 17 ani?
Aparent și tu vorbești în necunoștință de cauză.
Părerea mea e să rămâi doar la suplimente și să nu treci granița la hormoni. Steroizii ăștia se iau doar în 2 cazuri:
1. Dacă vrei să faci performanță în bodybuilding ( deși nu știu cât de mult merită ) dar trebuie luați cu cap că altfel îți nenorocești sistemul nervos și din ce-am citit e că se fac diverse cicluri pentru a combate efectele adverse ( prea multe despre această tehnică nu cunosc, nu am luat și nici nu vreau să încerc vreodată, dezavantajele sunt mult mai mari decât avantajele )
2. La recomandarea unui medic în cazul unor probleme hormonale
Repet, nu lua așa ceva de capul tău, mai bine puțin mai mic dar sănătos și natural decât să te trezești pe la 40 de ani că ai probleme cu inima.
Nu am tras eu nic o concluzie, doar m-am uitat in istoricul interbarilor lui, unde spune clar ca are 17 ani. Uite aici:
"în 18 Mai | Rocklove a întrebat:
Pentru cei care au barbă. Câte fire va cad pe zi/luna din ea? Câți ani aveți? La ce vârstă a început sa va crească? Și la ce vârstă ați avut-o completa?
Eu am 17 ani la vara fac 18... "
sursa:
https://www.tpu.ro/......a-i-la-ce/
Normal ca la ce nume de cocalar ai, cu "talent", e clar ca o sa iei stero si apoi nici macar n-o sa ti se mai scoale
Copil mic, baga stero cand ai MACAR 10 ani de sala si dai cel putin 1500 de lei / luna pe alimentatie. Atunci se iau steroizii... si doar daca vrei sa participi la concursuri, nu sa fii tu "talent" cu "haur" la gat pe plaja.
anonim_4396 întreabă: