Variatia de apa.
Poti sa scazi 3 kg intr-o zi prin deshidratare, spre ex., sportivii fac asta in ziua de concurs sa-si faca categoria fara sa piarda din masa musculara (cand arzi grasime arzi si din musculatura).
Dar 7 kg in 2 luni aproape 3 e eu zic ca e mult, dar acum nu prea mai cresc, si mananc la fel
Depinde cat de bine ai mancat, ce metabolism ai si mai e si ''boom-ul'' de la inceput cand treci de la o dieta cu putine calorii la una cu foarte multe.
S ar putea sa fie cea cu boom ul, ca eu nu prea mancam mult, acum mananc zilnic 3000 3000+cal dar totusi cresc un pic si revin la gr care o aveam. de ce?
Poate nu mananci mereu cat trebuie, asta ar fi cam singura explicatie sau arzi mai multe calorii decat la inceput si trebuie sa mananci mai mult.
Tu esti constient ca din alea 7 kg in 2 luni chiar si ca incepator 5 cel putin sunt de grasime si retineri de apa nu? Doar nu crezi ca pui 7kg de masa musculara pura in 2 luni. Cat ai crescut in forta la exercitiile de baza spre ex ca impins la piept orizontal, genuflexiuni cu haltera, tractiuni?
De la 10 la piept-30, deci nu ar trebui sa mi fac griji? daca am m ai scazut un pic din greutate?
Cum adica de la 10 la 30? ca doar bara are 20kg, cu ganterele sa nu spui ca faci cu 30 ca nu te cred, de genuflexiuni si tractiuni nimic? Griji sa iti faci atunci cand vezi ca iei in greutate dar la exercitiile de baza faci cu aceleasi greutati, atunci e clar ca iei mai multa grasime
HarukoMariusDaniel întreabă: