Eu o sa ma refer la fotbal, la altele nu stiu.
Te uiti la evolutia echipei, la forma jucatorilor, iei in calcul jucatorii care, daca au o zi buna, fac spectacol, ultimele infruntari (head2head), stadionul pe care se joaca, acasa sau deplasare, competitia in care se joaca, miza, ce are de pierdut si de castigat fiecare echipa, intuiesti o posibila strategie a echipei, daca va juca ofensiv sau defensiv etc.
Eu asa fac, si nu pot sa ma plang. Ultimele doua dati am si castigat, un bilet pe Europa League si un bilet pe Champions League.
Daca nu esti la curent, daca nu te uiti regulat la fotbal, nu prea cred ca ai multe sanse, poate doar daca ai mare noroc. Pariurile nu sunt 100% noroc, ca trebuie putin si gandite.
La fotbal sa nu te gandesti sa pariezi pe Seria A, Italienii iti strica toate biletele. Premier League pe echipele din mijlocu clasamentului gg-ul iese bine si asa pui pe favorite, la goluri. 2+, 3+ de exemplu pe Barcelona, pe City, pe Liverpool, PSG, etc.
La ultimele meciuri ale echipelor, cine nu joaca si ponturi/bilete de la tipseri pe net. Si pe canalul de Youtube de la pariuri1x2 se dau ponturi.
Aici ma uit mai des:
https://www.toptipseri.ro/
))) la starea vremii.
Tre sa cunosti jucatorii, sa vezi ce jucatori sunt accidentati, sa stii statistici despre exchipele care joaca, ce-au facut in meciuri trecute acasa sau in deplasare, etc.
Nu e ca si cum te duci acolo si te uiti pe tabla si zici, hmmm, hai sa joc dupa cote, desi cred ca mai sunt oameni si in ziua de azi care habar n-au cati jucatori are o echipa de football, si se duc acolo sa bage doar pe cota.
Ce-ai facut cu fata aia maria? ai mai invitat-o la suc? ca ziceai ca e pastele si ca nu poti atunci. S-a rezolvat?
Încă nu am ajuns în oras, revin săptămâna viitoare.
Uite, nu vreau să pariez aiurea însă 3 rău că eu sunt detaliat, pot studia meciuri însă o să ia mult timp până îmi dau seama la de să mă uit.
De exemplu, tocmai ce am castigat pe Champions League.
Am pus X2 la Tottenham - Ajax si 1 la Barcelona - Liverpool. Am jucat 100 de lei si a iesit bine.
Urmatoarea data cand pun, va fi tot pe champions league, pe retur. Inca ma mai gandesc, ca mai e vreme. Astept si sa vad sigur daca joaca Kane si Son pentru Tottenham, ca asta poate schimba radical soarta. Son e un zeu.
Tragi cu ochiul in mare parte pe evolutia echipelor, analizezi cotele, analizezi diferite case de pariuri ce predictii dau si iti faci si tu o parerea care sa se bata cap la cap cu ele, iti trebuie si noroc uneori pentru a castiga.
In mare parte tine de fantezie, de imaginatie, faci biletul cum te taie capul, cum iti imaginezi tu ca ar iesi acel(l)e meci/uri.
Trebuie sa urmaresti mult acel sport la care vrei tu sa pariezi, de exemplu la fotbal se pun cele mai multe bilete, trebuie sa ai habar destul de mult.
Pai daca nu iti place football-ul si nu esti pasionat, slabe sanse.
Tre sa urmaresti meciuri, stiri din sport, sa fii la current cu tot, ca sa ai cat de cat habar, cand te duci acolo sa bagi un bilet, daca ai asteptari si sa castigi.
Sunt oameni care urmaresc meciuri, din toate ligile, si tot pierd bilete.
Dapai tu, ca nici nu te pasioneaza.
Slabut, x2 si 1x joaca doar amatorii. Baga si tu gol din penalty, gol din corner, goluri marcate la pauza.
Ai bagat pe cote. cu 100 ron pe meciurile alea, ai avut maxim cota de 1 virgula ceva pe amandoua, la ce ai bagat.
fa un bilet cu 100 ron, de 30.000 ron asa da. Da pentru 10 15 lei, si sa risti sa pierzi si 100 ron, nici n-are rost.
Asta era evident ca asa va fi. Cota totala a fost 2 si ceva, deci nu chiar degeaba.
In general merg pe combo victorie +goluri.
kopotoru întreabă:
anonim_4396 întreabă: