Se vede si cu grasime, stai tu linistit. Inca mai ai multe de invatat despre sportul asta
Ia socheaza-ti bicepsii. Fa tractiuni la bara (palmele spre tine) cu discuri legate de tine.
In 4 luni e imposibil sa cresti atat... tu cred ca ai crescut in sunca NU in muschi, ma refer la cm. bratului si in special la greutate.
Pun pariu ca nu ai definire deloc Esti invelit cu un strat de sunca, ceva nu faci bine : ori nu te antrenezi destul- intens ori mananci prea mult.
Incearca sa-ti dai seama unde gresesti! Bafta!
Invelit cu strat de sunca? am o bila foarte calumea in brat daca aveam grasime probabil nu mi se mai vedea. nici tricepsul nici nimic.
Iti multumesc pentru raspunsul tau Cosmin O sa incerc sa fac.
Eu ma duc la sala de 3 ori pe saptamana. Luni - Miercuri- Vineri. Eu fac pentru masa musculara. Daca imi poti recomanda cate ceva. Citeste te rog si partea cu greutatea/seriile.
Faci prea multe repetari.
Alege o greutate cu care sa poti face maxim 8 repetari.
Si zi ce program ai ( ce faci luni, ce faci miercuri, etc. )
Luni am asa: Abdomen, pectorali si biceps.
Miercuri: Abdomen - picioare- triceps.
Vineri: Abdomen spate umeri + trapez.
Aham. De ex am ales greutatea maxima x si fac 8 repetari. Dupa aceea mai maresc greutatea si fac mai putin de 8 repetari)? Eu normal fac 16 repetari dupa intre 8 -12 cand mai maresc greutatea. si dupa la fel tot 16 la prima(serie). Te mai urmaream pe Youtube si am vazut ca faceai si exercitii pentru skandenberg foarte tare si mie imi place sa fac skandenberg. Am vazut ca faceai un exercitiu cu gantera lasandu-te cu tot corpul As face si eu macar 2 ex de skandenberg ).
Zi si exercitiile.
p.s. : abdomenul il faci o data pe saptamana, ca orice alta grupa. Alege-ti una din zile in care il faci.
Si da, poti sa faci cum ai zis mai jos, maresti greutatea si scazi numarul de repetari.
Ce faceam la skandenberg se numeste "flexii larrat", scopul este sa-ti ti unghiul inchis ( intre antebrat si biceps ).
Vrei skandenberg... sa concurezi sau pur si simplu sa faci pe banci cu colegii de scoala?
Sa concurez nu Mai fac asa cand ma provoaca careva ) am forta in ambele brate dar sunt stangaci. si stii cum este presupun.
Azi fac la piept impins la aparat si fluturari la biceps flexii cu bara z si niste tractiuni iar la abdomen fac echere.