Eu personal prefer Dymatize Creatine inainte de antrenament si Dymatize ISO 100 dupa antrenament
Dymatize Creatine este o creatina simpla, daca vrei sa incerci ceva mai bun incearca BSN CellMass
Mda...ai dreptate. Contine ca si cel precizat de mine creatina monohidrata dar are in plus si glutamina si taurina. Ai idee daca contine si BCAA? E mai scump...dar din ce vad eu te scuteste sa cumperi alte produse separat.
Nu contine BCCA, am fost foarte atras avand in vedere ca are in compozitie si izolat din zer hidrolizat, Unul dintre cele mai bune suplimente in domeniu pe baza de creatina.
Ceea ce zici tu pare mai mult un gainer. ISO100 e izolat proteic. Sunt cam diferite ca scop, parerea mea.
Eu ziceam ca e mai buna decat creatina de la dymatize, nu mai buna decat iso100, nu sunt asa prost sa le compar.
Nici nu am indraznit sa zic asta. Eu sunt incepator. Am facut un an de sala asa dupa ureche si s-au vazut rezultate de care am fost oarecum multumit. Am pus si masa dar si slana.(de la 50kg am ajuns la 72-74kg). Acum sunt operat de hernie epigastrica si mi-am petrecut timpul invatand alimentatie, suplimente, exercitii etc. Chestii teoretice care astept sa ma pot apuca iar de sala sa le pot pune in practica. Ai facebook?
Am facebook dar nu accept cereri de prietenie decat prietenilor sau persoanelor care le conosc in viata reala.