| enonymox a întrebat:

Salutare, spuneti-mi va rog putin despre steroizi,creatina, aminoacizi si proteine.

10 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Tot ce trebuie sa stii este ca steroizii sunt ILEGALI si sunt niste substante extrem de periculoase!

Creatina aminoacizii si proteinele sunt naturale si nu au efecte secundare deci poti lua in siguranta fara probleme!

| MassEffect a răspuns:

Nu amesteca creatina aminoacizi si proteinele cu steroizi, tu iei proteine creatina si amino in fiecare zi din alimentatie, suplimentele nu sunt altceva decat mancare concentrata pe cand steroizi sunt ilegali iti afecteaza sanatatea si creeaza si dependenta.

| Clementin a răspuns:

As mai adauga ca steroizii nu sunt ilegali. Ii poti cumpara chiar si de pe net. plus ca sunt folositi ca si tratament anti-imflamator, in spitale.

| MassEffect a răspuns (pentru Clementin):

Sunt ilegali, intr-adevar se mai gasesc si in spitale dar nu tot ce gasesti pe net, plus ca se folosesc pentru tratare unor probleme medicale nu pentru cresterea muschilor.

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru Clementin):

Comercializarea steroizilor e ilegala in Romania

| Prezidentul a răspuns:

Putin din toate, dupa ce te opresti din folosirea lor numai au niciun efect si nu o sa te mai simti asa de bine.

| greyhound a răspuns:

Exista getfit.ro, culturism.ro, steroizi.ro.
Intra si documenteaza-te

| Cosmin86 a răspuns (pentru Prezidentul):

Tu nici macar nu stii diferenta intre steroizi si suplkimente, nu?

DE CAND nu te simti bine cand nu mai folosesti suplimente?

Ai vreun pic de experienta sau esti doar un copil mic complet paralel?

| Prezidentul a răspuns (pentru Cosmin86):

Daca n-ai avea muschi in loc de creier, ti-ai fi dat tu raspunsul... Si cred ca ai pus intrebarea pentru ca iti era lene sa cauti pe google. happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru Prezidentul):

Folosesc suplimente de aproape 10 ani, am avut ANI de pauza si nu am simtit nicio diferenta.

Spre deosebire de tine, care esti un copil mic COMPLET PARALEL cu sportul, eu vorbesc din experienta.