| laur1029 a întrebat:

Am 14 ani si vreau sa ma apuc de sala dar ai mei vor sa isi ia mercedes nou si nu ma pot ajuta,Iar alocatia mea merge la abonamentul de la telefon. Am acasa haltera normala, doua gantere si discuri-greutati si o coarda elastica pentru asa ceva. Credeti ca pot obtine cam aceleasi rezultate si acasa? Mentionez ca sunt intr-o stare fizica buna, cam 6 din 10, iar tipul meu somatic este undeva intre ectomorf si endomorf.

Răspuns Câştigător
| Tramadol a răspuns:

Daca stii sa lucrezi, obtii rezultate chiar mai bune ca la sala. Ba chiar exercitiile cu greutati libere sunt mult mai bune. Ai grija insa la posibilele accidentari!

5 răspunsuri:
| raMLesS a răspuns:

Adica esti mezomorf.
Ca sa faci sala si sa obtii rezultate ai nevoie de bani, mancarea o sa te coste destul de mult.
Fa alt sport, fotbal, baschet, box, etc.

| sierra1 a răspuns:

Când ai zis: "tipul meu somatic este undeva intre ectomorf si endomorf" m-am prins că tu ar trebui să ne dai lecții nu noi cei pe pe TPU să zicem dacă obții niște rezultate sau nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing))))))))))))))))))))))))))
Vor să ia Mercedes nou, nu te pot ajuta cu 20 euro pe lună.

| laur1029 explică (pentru sierra1):

Vreau sa zic ca sunt inalt, binefacut dar nu se pun muschii asa repede ca la in mezomorf.

| laur1029 explică (pentru anonim_4396):

Dapai asa am zis si eu dar ai mei is mai inchisi la minte. Doara nu isi ia vel ani nou model + isi strang bani de vreo 4 luni?