| GutzEmy07 a întrebat:

Salutare, TPU, am 15 ani, si merg la sala de aproximativ 6 luni, in ultimele 2 luni mi-am achizitionat o cutie de creatina monohidrata 500 g, inainte sa iau creatina, aveam 31 in brat, acum am 33, 3 sunt multumitoare sau nu rezultatele. Am 61 kg, 1.76, la piept bag cu 64 3 serii a cate 10 repetari. Vreau sa aflu parerile voastre! (P.S : nu vreau raspunsuri gen "nu lua creatina ca nu-i buna, etc " m-am documentat de la baietii mai mari care au ani grei de sala happy! Astept raspunsuri, cel mai bun are funda! :*

Răspuns Câştigător
| MassEffect a răspuns:

Nu uita ca alimentatie este cea mai importanta nu creatina, creatina aia o poti lua si din carene.In 6 luni 2 centimetri in brat nu e cine stie ce realizare, mai ales ca la inceput pui repede.Eu cand am inceput sa fac sala am pus de la 34 pana la 38 in brat in 3 luni, dar alimentatia mea era foarte buna, 5 -6, mese pe zi bogate in proteine.Acuma am 41 in brat cu un bf de 15 % dupa aproape 1 an si 4 luni de sala, fara nici macar un supliment, doar mancare buna si odihna.Deci rezultatele tale nu sunt foarte bune.Ai grija la alimetatie.

5 răspunsuri:
| FloriNk a răspuns:

Este buna creatina, dar faza este ca trebui sa o iei pe timp indelungat, daca te-ai lasat te desumfli destul de mult, fiindca creatina doar retine apa.

| tedy41 a răspuns:

Salut creatina ajuta, dar sa iei cu masura nu prea des, dar nici prea rar ca degeaba iei, am un prieten care ia de 2 ani are in brat 50 inainte avea 34. Sper ca ti-am fost de folos!

| Stevici_FaBio_1996 a răspuns:

Pe langa creatina, era bine sa bagi si Carnitina, da forma muschiului si arde grasimea de pe tesuturile musculare. Si eu fac sala de 4 luni, dar inainte de asta m-am documentat cam vreo 2-3 luni. Din cate am vorbit eu cu "balaurii" (veteranii salii), nu greutatea conteaza, ci numarul de repetari. Repetarile perfecte sunt asa: 15, 12, 10. sau 16, 13, 10. Si nu incerca sa tragi mai mult decat poti, asta e cea mai mari greseala. Eu la inceput de abia puteam sa fac brate cu ganterele de 9, si acuma bag cu 15. Cu timpu vine tot. Tine minte, greutate mica, si multe repetari. Ultima serie sa fie intodeauna pana la epuizare. Bafta!

| MassEffect a răspuns (pentru Stevici_FaBio_1996):

Sti ceva dar nu foarte mult. Daca urmaresti dezvoltarea masei musculare nu are rost sa iei carnitina, carnitina se ia in perioada de definire.Creatina ajuta dar sa nu uitam ca alimentatia este baza, far 5 mese pe zi nu faci nimica.Inh ceea ce priveste repetarile, peste 10 repetari deja faci rezistenta. Daca vrei sa cresti in masa 8 repetari cu greutate maxima pentru a distruge fibrele musculare foarte tare, astfel muschiul va creste mare.BAfta.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Stevici_FaBio_1996):

Serios? da "forma" muschilor?

vai de capul meu rolling on the floor

| MassEffect a răspuns (pentru Stevici_FaBio_1996):

Nu uita ca alimentatie este cea mai importanta nu creatina, creatina aia o poti lua si din carene.In 6 luni 2 centimetri in brat nu e cine stie ce realizare, mai ales ca la inceput pui repede.Eu cand am inceput sa fac sala am pus de la 34 pana la 38 in brat in 3 luni, dar alimentatia mea era foarte buna, 5 -6, mese pe zi bogate in proteine.Acuma am 41 in brat cu un bf de 15 % dupa aproape 1 an si 4 luni de sala, fara nici macar un supliment, doar mancare buna si odihna.Deci rezultatele tale nu sunt foarte bune.Ai grija la alimetatie.