| Ungureanu_Stefan_1994 a întrebat:

Am avut nefericirea de a-mi rupe mana cu 1-2 săptămâni înainte de Crăciun (2017). Mi-am rupt-o fix sub încheietura zi arata in Zig-Zag (știți la ce ma refer). Acum, in Aprilie inca mi-e frica sa merg la sala chiar după 4 luni... Îmi recomandați sa merg? Sau sa mai aștept?

Răspuns Câştigător
| AlexSalling a răspuns:

Du-te la medic sa iti revizeze incheietura si bratul, el iti va putea spune daca poti face sala acum chiar daca au trecut 4 luni de cand s-a intamplat asta. Daca nu te mai doare, nu ca-i vreo problema. Mai bine consulta medicul ca sa fii sigur ca nu t-i se va intampla nimic. Seara frumoasa!

5 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Nu este recomandat sa supui osul nou format la compresiunile si tractiunile, inerente exercitiilor de fitness, dupa numai 4 luni de la evenimentul traumtizant --- orice medic ortoped iti va confirma afirmatia mea!

| Ungureanu_Stefan_1994 explică (pentru AlexSalling):

Nu mai am nici o durere in legătură cu mana, chiar daca mi-am rupt-o așa de tare. Ma doare doar când ridic ceva de 20-30kg cu ambele brațe dar si atunci slab.

| AlexSalling a răspuns (pentru Ungureanu_Stefan_1994):

Ca sa fii sigur, intreaba un doctor. Acum, daca ma intrebi pe mine, nu ai nimic. Poti sa faci sala linistit. Incearca numai, daca vei simti durere in mana cand vei face exercitiile mai solicitante, sa nu o fortezi asa tare.

| Ungureanu_Stefan_1994 explică (pentru AlexSalling):

Ok mersi mult

| AlexSalling a răspuns (pentru Ungureanu_Stefan_1994):

Cu placere!