Saluty, eu am 1.72 si 54kg... ectomorpf clar, am luat de la pronutrition, pro whey ( izolat proteitc ) -creatina efervescenta si beta glutamina.
Detalile despre aceste produse le cauti singur si modul de administrare... la cei de la pronutrition.
Dupa 1 luna am ramas socat desi mam bazat mai mult pe mancare decat pe antrenament ( am cam tras chiulu )
am ajuns de la 54 kg la 63...
suplimentele sunt excelente - dar nu uita o buna alimentatie face 80%.
Informeaza-te despre produse unde iti ziceam, si revino cu un reply... astept parerea ta.
aa si uitasem. am luat si 1 punga de dextroza ( contine carbohidrati ) pe care le-am combinat cu un izolat proteic.
Ceea ce ti-a recomandat antrenorul tau (GFX 8) merge, contine si carbo si proteine. Nu exista proteine pentru "ingrasat" :)))
Combina GFX-ul cu aminoacizi si glutamina si mergi la sala, antreneaza-ti o grupa musculara o data pe saptamana (Luni-piept, biceps: Marti-pauza, etc) cu pauza de o zi intre antrenamente, lucreaza-ti muschii corect, nu lua steroizi si mai vorbim peste 3 luni.
http://www.farmpro.ro/categorie-produs/pentru-sportivi/
Nu știu, speram că există ceva să crească pofta de mâncare (deșii am 4 mese/zi )
Mulțumesc de răspuns.
Alte păreri?
Multumesc, daca nu vor mai fii raspunsuri voi incepe sa folosesc(de pe 7, maine) ce ai spus tu, San.