| deathy a întrebat:

Am si eu o intrebare.
Care este diferenta dintre concentratele proteice si produsele de masa musculara? Concentratele proteice au un continut ridicat de proteine, corect? Cu ajutorul proteinelor muschiul creste.Lamuriti-ma va rog.Cel care reuseste are funda happy

Răspuns Câştigător
| FitMonkey a răspuns:

Produte pentru masa musculara= produc cu peste 60% carbohidrati (le iei cand esti slab si vrei sa iei in greutate)

concentrat proteic= produs cu peste 70% proteina pura (le iei cand nu mai vreai sa depui grasime ci doar muschi, e ideal si in perioada de definire cand ai nevoie de foarte multe proteine sa nu pierzi din masa din cauza reducerii carbohidratilor)

10 răspunsuri:
| diamond484 a răspuns:

Concentratele proteice nu te ajuta prea mult la muschi decat daca faci exercitii te ajuta sa faci mai multe.Produsele de masa musculara te ajuta sa faci muschi chiar daca nu faci exercitii, dar ti-as recomanda sa nu folosesti aceste produse fiindca dupa ce nu o sa le mai iei muschii o sa se lase si o sa-ti ramana o piele care da un aspect urat. Funda?

| nesuferit a răspuns:

Daca esti slab iei un wheight gainer, daca vrei sa pui doar masa musculara iei o proteina. deiferenta e ca wheight gaineru are si carbo

| cristif a răspuns:

Produsele pentru masa musculara te ajuta sa iei mai repede in greutate, fiindca contin nenumarate vitamine, calciu, zinc, fier, carbohidrati(care iti dau eneergie)+proteinele insusi. Concentratele proteice sunt alcatuite doar din proteina. Daca esti slab, iei produse pentru masa fiindca te ajuta sa iei mai repede in greutate, iar daca raportul dintre inaltime-greutate este unul ok, se folosesc concentrate proteice.

| FitMonkey a răspuns (pentru diamond484):

Protie mai mare nici nu puteai scrie laughing)

| cristi1505 a răspuns:

Concentratele proteice=proteine cu foarte putini carbohidrati.Te ajuta sa pui masa musculara, dar daca nu ai musculatura bine definita pe tine...nu te vor ajuta deloc.
Produsele pentru masa musculara(gainerele)=produs pentru cei care vor sa ia in greutate punand si masa musculara.Contine un complex de proteine si carbohidrati dar, carbohidrati in cantitate mai mare decat proteinele.

| cristi1505 a răspuns (pentru diamond484):

Frate,pentru ce funda? Ai spus numai aberatii. Daca nu faci exercitii si iei un gainer(produs pentru masa musculara) vei pune numai grasime.E logic! Duapa ce nu mai iei suplimente, musculatura ramane pe tine.In niciun caz nu se pierde sau iti va ramane numai piele care atarna.Mai documentati-va inainte sa dati un raspuns.

| BracKMyhay95 a răspuns (pentru diamond484):

Tu esti un copil de nu stiu, 10 ani? Prostie ca pe maidan. Mai vrei si funda, CERSETORULE

| deathy explică (pentru cristif):

Eventual,ti-as fi oferit tie funda, dar fitmonkey a dat un raspuns pentru a intelege "tot romanu". Si explicatia ta este buna insa explicatia lui a fost mai complexa.Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

| cristif a răspuns (pentru deathy):

Nicio problema, eu nu cersesc funde, doar incerc sa ajut. spor la muschi!

| deathy explică (pentru cristif):

Multumesc la fel!