| AlexBest13 a întrebat:

Salutare TPU am si eu o intrebare.

Vreau sa-mi dezvolt pectorali si abdomenul credeti ca daca fac in fiecare seara cel putin 10 flotari si 30 abdomene sunt deajunse pentru delvoltarea muschilor?

7 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

Cu 10 flotari pe seara o sa ajungi undeva in 30 de ani
inainte de masa de seara faci 3-4 serii a cate 15 flotari (corecte) de 2 ori pe saptamana
abdomene 3serii x 20 repetari de 3 ori pe saptamana

| eXit96 a răspuns:

Uite fi atent.Fa asa:
5 serii de 20 flotari cu pauze
si la abdomen daca faci cam 100 pe zi peste 3 zile o sa ai febra musculara abia o sa te mai salti daca nu ai abdomen dar dupa febra o sa faci si 200 pe zi.Incearca nu strica.

| Q69 a răspuns:

Daca vrei ceva de calitate trebuie sa ajungi pe zi la sute de flotari si abdomene pana in 1000
succes

| darrio2007 a răspuns:

Cu o floare nu se face primavara.Prea putine faci.Creste progresiv numarul lor.

| Cosmin86 a răspuns:

Nici pe departe nu se fac asa muschii laughing

Muschii se dezvolta in zilele de pauza, nu cand ii lucrezi... deci zilnic = antrenament de copil mic.

Si cu greutati + alimentatie speciala, ce faci tu e pierdere de vreme si o sa ramai un firav si dupa 20 de ani

| TheRomanianWolf a răspuns (pentru Q69):

Aberatie de copii mici spusa de un profesor de sport... asta e Romania.

Dar totusi, acest profesor de sport ( dvs ) a spus ca definirea se face cu greutati mici si repetari multe, alta aberatie, definirea se face prin cardio si alimentatie, antrenamentele sa ramana la fel ( greutati mici si multe repetari = pierdere de masa musculara ).

Si nu vorbesc din reviste ci din experienta, cu prostiile astea am pierdut eu masa musculara inainte de concursuri.

Abdomene pana in 1000 = zona lombara facuta praf si rezultate vai de steaua lor pe abdomen, se pot obtine patratele perfect definite prin alergare ( de 2-3 ori pe saptamana ) si abdomene O DATA pe saptamana ca orice alta grupa.

Mai cititi domnule "profesor" de sport, ca nu prea aveti treaba cu sportul

| culturistu a răspuns:

Adevarat ce a spus cosmin 86 prietene daca vrei sa cresti in masa musculara baga 7 seri a cate 20 de repetari tractiuni de 3 ori pe zi 100 flotari pe zi exerciti triceps la banca genoflexiuni 100 repetari 3 seri si o sa pui masa musculara nu uita somn mancare buna nu supe si alte prosti minim 5 mese pe zi