Nu frate, nu are rost sa te umfli cu proteine si cu toate prostiile, cu timpul o sa ajungi un visezi, dar trebuie sa ai răbdare si multă, multă voința. Si pentru pătrățele nu trebuie sa te duci neaparat la sala, daca ai acasa tot ce ai specificat mai sus e ok si poți sa te menții si sa pui masa musculară pe tine si de acasa.
Six pack faci dacă nu ai grăsime pe abdomen deci e importanta alimentația. Încearcă sa nu te îndopi cu suplimente, pudre proteice si chestii de genul. Mâncat echilibrat plus sport este suficient. E ca și cum cineva te-ar pune sa alegi intr-un pui crescut în curte si unul injectat și îndopat cu diferite chestii. Și nu mă refer sa alegi ce sa mănânci din cei doi, ci ca si aspect, textura puiului.
E un tip foarte tare pe YouTube, roman caută Radu Antoniu e axat pe nutriție și sport, el nu apelează la alte "artificii" pentru a obține forma dorită.
Nu cumva faci aceleasi exercitii de prea mult timp si organismul sa obisnuit cu ele? Ai incercat sa le variezi? alte tipuri de abdomene, exercitii, miscari
Cred ca se referea la suplimente, stii acele prafuri, shakeuri proteice din soia, oua, cacao si multe alte porcarii.
Proteinele sunt chiar recomandate sportivilor.
Stiu la ce se referea... dar e aiurea cand oamenii isi dau cu parerea fara sa aiba HABAR diferenta intre "proteine" si "suplimente cu proteine".
Asta asa e, proteinele sunt in carne, lactate, oua, seminte si nuci, leguminoase...nu ai cum si nu ai de ce sa le eviti. suplimentele sunt pentru lenesi, e usor sa bei prafuri si sa nu te intrebi cum dumnezeu au facut din ou praf.
Cum poa sa faca masa de acasa, daca el a zis ca face masa cu proteine din fructe?!
Nici tu nu sti cu ce se mananca dar vorbesti.
Cum te umfla proteinele ma, nici nu stiti cu ce se mananca toata treaba asta dar sunteti experti toti peste noapte.