| opreaviki98 a întrebat:

M-am apucat cu o luna in urma sa fac flotari si nu pot sa trec de 70 de flotari si vreau sa fac 100 pana in vacanta de iarna deorece vreau sa impresionez o fata.
Dau funda celui care imi spune cum sa ajung la 100 de flotari, poate chiar peste!
PS: Am 15 ani, 46 kg si o inaltime de 1, 65 - 1, 70

17 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cumpara i un buchet de flori e mai de efect

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Nu am incercat sainpresionez o fata cu flotari laughing. frate chestiile astea suntpentru tine, daca le faci pentru altii, le faci degeaba

| robroy a răspuns:

In primul rand sa iti iei gandul de la flotari, pe fete le cuceresti cu ce ai in cap, cu personalitatea ta nu ca arati bine, degeaba ai muschi daca nu ai creier.

| Cosmin86 a răspuns (pentru robroy):

Cu 100 de flotari nu face muschi, face rezistenta happy

deci nici macar muschi nu o sa aiba

| robroy a răspuns (pentru Cosmin86):

Mai stiu unul ca si el si se face de ras in toata scoala, iar fratele lui incearca sa il ajute, dar el nu ca el este tare si frumos.

| Cosmin86 a răspuns (pentru robroy):

Mda laughing

| opreaviki98 explică (pentru robroy):

Am creier, sunt cel mai inteligent dintre "concurenti", fata ar vrea sa am si niste muschi

| andreiiiukuuu a răspuns (pentru opreaviki98):

Apucate de sala fraticaa! Daca faci 100 de flotari nu faci "muschi" ia-ti ceva suplimente de la un shop. Iati ceva de calitate si bagale in tine 2 luni si o sa pui acei "muschi"...

| Culturism69 a răspuns (pentru Cosmin86):

Imi poti raspunde si mie la mesajul privat, te rog?happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru Culturism69):

Da. site-ul asta are probleme, de 1 luna nu mai primesc notificari straight face

| Culturism69 a răspuns (pentru Cosmin86):

Asa se pare. sa speram ca vor rezolva.
Ti-am mai trimis un ultim mesaj laughing

| Knife00 a răspuns:

Frate..chestiile astea le faci pentru tine daca le faci. Si nu pui muschi pe tine daca faci 70 de flotari si bagi in tine pateu si salam. Trebuie sa te duci la sala..sa ai o alimentatie buna.http://www.culturism.ro/ Ia de aici si documenteaza-te. Si, frate..in clasa a 8-a aveam vreo 1, 62 si o fata nu voia sa se combine cu mine pentru simplul fapt ca eram mai mic ca ea. De inaltime. Ea avea vreo 1, 70. Frate..si de-al dracu' n-am facut vreun sport sa ma inalt. Chestiile astea sa arati bine le faci pentru tine..de ex eu imi faceam o freza misto rau..si colegilor mei nu le placea.dar eu am continuat sa ma dau cu gel. :)) Totusi la 15 ani ce idei ai..sa cuceresti o fata cu aspectul fizic. Ce idei pe voi.

| valiusa a răspuns:

Fa flotari cat mai des si straduietete in fiecare zi 1-2 in plus
Dar muskii nu se fac de lo flotari si atat ti-as recomanda sa faci ridicari la bara +paralele

| opreaviki98 explică (pentru valiusa):

Nu am timp sa fac la bari si paralele, sunt la un liceu cu mate-info si trebuie sa inveti acolo

| Cosmin86 a răspuns (pentru opreaviki98):

Nu exista "nu am timp", eu am facut Politehnica ( de vreo 10 ori mai grea decat un amarat de liceu de mate-info intensiv ) si tot am avut timp.

Termina cu scuze de 2 bani.

p.s. : nu faci muschi cu flotari, astea sunt ABERATII DE COPII MICI.

Muschii se fac cu MANCARE ( 4-5 mese pe zi, proteine la fiecare masa, nu ciorbe ) + antrenament cu greutati mari si repetari putine.

| Cosmin86 a răspuns (pentru valiusa):

Alt copil mic si firav... muschii NU se fac "cat mai des". Ci o data pe saptaman / grupa. Daca azi faci flotari pentru piept, 6 zile nu mai lucrezi DELOC pieptul.

Mai documenteaza-te si tu, altfel ramai un copil firav

| opreaviki98 explică:

Bai deci am intrebat-o ce i-ar placea sa fac sa fie cu mine si a zis sa mai am ceva muschi, pana la urma nu m-ati ajutat... raman sa caut pe google