anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare tuturor, am practicat înotul 2 ani la clubul Dinamo, sunt campion balcanic, locul 2 national, procedeu craul.
După 2 ani de înot am ales boxul, tot la Dinamo, 75 kg, campion național!
Am practicat 3 ani!
M-am lăsat de box, m-am apucat de kaiac canoe, nu ca as fi fost slab la box sau înot, pur și simplu auzisem ca tatăl meu a făcut kaiac, doream sa devin mult mai bun, aducându-ma de acest sport, numit kaiac!
M-am apucat de kaiac, 2012, campion nationale, locul 4 european, locul 3 mondial, zeci de titluri de campion national și internațional, in acest an, "am renunțat" pentru ca, aceasta ramura sportiva este invizibila. Atâția ani am muncit, întreaga federatie de kaiac, și a bătut joc, mereu băgau sportivi care aveau pile(mami și tati) chiar dacă câștigai tot nu aveai dreptul sa pleci la mondiale/europene/ olimpiada, plecau cine a avea pile, mami și tati.
Sunt atâtea de spus dar evit.
Cinste lui David popovici!
Întrebarea mea este, având 27 de ani, împliniți acum 3 zile, pot practica un alt sport de performanța, unde într-adevăr sportivul este apreciat?

Răspuns Câştigător
| alexx1771 a răspuns:

In principiu orice sport este apreciat atât timp cât faci performanță. La 27 de ani mi se pare cam greu să începi un sport nou, ai putea in schimb să începi să-ți formezi o carieră de antrenor, agent de jucători, director sportiv etc. Iar dacă îți place fotbalul, ai putea incerca aici sau chiar în box pentru că la nivel înalt este destul de mediatizat mai ales în sua

13 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns:

In primul rand: Cum esti campion balcanic la înot, dar locul 2 național? Locul 1 n-a avut voie să participe? Apropo, ce antrenor susții că a fost atât de idiot încât să meargă cu tine la 11-12 ani, cu vasta experiența de doar 2 ani la un campionat balcanic?

La box, performanta de campion național la 75kg la vârsta de 13-14 ani, chiar și 15, e ușor nulă, sper ca ești conștient de asta.

În al doilea rând: nu aveai voie sa pleci la mondiale si europene, dar esti locul 4 european și locul 3 mondial (foarte plauzibil de altfel, bănuiesc ca primele 3 locuri de la europene nici ele n-au avut voie să participe la mondiale).

| Kartr1997 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Salutare, apreciez răspunsul tau. Dacă ai fi practicat un sport de performanța ai fi simțit și înțeles la final ca orice cursa sau competiție diferă, atât de vârful tau de forma cât și cum te simți in ziua respectiva.
Cât despre NU AVEAI VOIE SA PARTICIPI LA EUROPENE ȘI MONDIALE: in fiecare an se face o selecție naționala, unde fiecare sportiv participa, pentru a reuși sa atingă potențialul maxim, iar cine câștiga acea selecție naționala, câștiga dreptul de a participa la CAMPIONATELE MONDIALE ȘI EUROPENE, acum, ca acel sportiv intra in finala și iese sau nu campion mondial sau european, sau ajunge pe locul patru, este o mare performanța, de ce spun asta? Fiind locul 4 european/mondial este o mare performanța, de ce nu încerci și tu?
Eu apreciez mult mesajul tau, sper sa fi fost sportiv/ă de performanța!
Dacă cu adevărat erai, sunt sigur ca știai toate acestea și nu trebuia sa mi răspunzi la o întrebare cu o anume întrebare ☺️, o seara frumosa, o zi frumoasa, depinde când citești mesajul!
Cât despre bunătate, încearcă sa fi buna/bun, raul se face repede.
Apreciază, iar dacă poți sa dai un sfat, daruieste din tot sufletul acel sfat!
NU FI RĂUTĂCIOS/RĂUTĂCIOASĂ☺️.
Îți mulțumesc, succes.

| Kartr1997 a răspuns (pentru alexx1771):

Îți mulțumesc pentru acest răspuns.
Apreciez mult!
Da, m-am gândit la asta.
Sănătate multe, toate cele bune?

Un ultim răspuns!
Întrebarea era cu totul și cu totul alta!
Dacă tu ai răutate ca și om, pentru sport, stand in fata calculatorului sau telefonului! Este o alta chesti, faci bine, bine Primești, salutare!

| Kartr1997 a răspuns (pentru Kartr1997):

Chestie*

Fără semnul?
Mulțumesc.

Dacă ai fi citit cu atenție mesajul, am specificat in mare, multiplu campion national și international!
.

Eu am specificat toate rezultatele mele bune!
Am specificat ca sunt campion national, international.
As aprecia dacă ai citi cu atenție fiecare mesaj.
Iar frustrarea ta sa fie alta. Daca ai nevoie sa îți dăruiesc o medalie, îmi spui, îți dau cu drag, numai sa te simți bine?
O seara frumoasă, ma bucur ca te contrazici singur/ă.

Multă*, scuza ma m-am grăbit sa scriu!

| AnastasiaK a răspuns (pentru Kartr1997):

Spre ghinionul tău, știu mult mai bine decât tine ce înseamnă să fii sportiv. Am făcut și sport de performanță, am trecut și prin partea de antrenorat. De asta știu foarte clar că ai aberat pe acolo și nimic mai mult.

Nu mai zic că atât boxul, cât și înotul îmi sunt sporturi foarte cunoscute. De aia mi-am și permis să spun că doar un antrenor idiot ar duce un simplu copil cu nici 2 ani experiență la un campionat balcanic. Și tot de aia ți-am spus cât de puțin înseamnă așa-zisa performanță pe care pretinzi că ai făcut-o în box.

Cât despre restul comemtariilor: știu ce înseamnă să ai zile și zile, dar mai știu și ce înseamnă vârful de formă și cum se obține. Întotdeauna planificarea și periodizarea sunt făcute în așa fel încât vârful de formă e obținut la competiția de obiectiv. Că se poate întâmpla să ai zile mai bune și unele mai proaste nu neg, dar în cazul în care nu stai bine cu geografia, țin să te informez că la europene participă mai puțini decât la mondiale, iar de la europene lipsesc fix cele mai "pregătite" țări, așa că ideea ca tu să obții un loc inferior la europene față de cel de la mondiale e foarte puțin probabilă.

Iar despre partea că nu aveai voie să participi... dragul meu, TU ai zis asta în întrebare, că degeaba erai bun că plecau doar cei cu pile la europene, mondiale etc. Eu doar îți arăt cât te-ai încurcat în minciuni. Ca ba zici că ești campion mondial, ba că nu ești lăsat să participi happy

Când te mai trezești din vise, poți încerca să expui ceva mai coerent și credibilwinking

Te-ai certat tu cu tine când ziceai "mă bucur că te contrazici singur"? Ai văzut niște aberații scrise pe aici și nu ți-ai dat seama că tu le-ai scris, așa e? laughing poate de la prea mulți pumni în cap la box ți se trage... Vezi, noi ăștia care chiar suntem buni în sportul de contact am știut să ne apărăm și n-am ajuns să vorbim singuriwinking

Buna din nou, dacă erai sportiv/ă de inalta performanța sau antrenor? așa cum spui! Nu stăteai pe o platforma sa aberezi, sa ti arați adevărat ta deșteptăciune aici, recitește cu atenție clar ceea ce am scris. Am specificat destul de clar prezentul cine sunt, iar la viitor am spus clar, ca sunt satul de măgăriile create, dacă tot ai terminat o facultatea de sport/ școala de antrenori, sau măcar ai dat pe la școala, ceea ce ma îndoiesc, te Bati singura in vorba, ar fi trebuit sa faci deosebirea între trecut, prezent, viitor, unde am specificat clar : SUNT ATÂTEA DE SPUS, dacă tu ai fost sportiv de inalta performanța știai clar, pentru a ajunge la mondiale și europene, trebuie sa obții "BILETUL" dacă as fi vorbit cu un copil, ar fi înțeles diferențe între, trecut, prezent, viitor, dar pe tine este normal ca te deranjează toate acestea, de ce spun asta? Pentru ești un frustrat, care reacționezi la o simpla întrebare cu răutate, pentru ca stai in fata unui laptop sau iPhone și cerșești atenție, dacă tu ești fosta sportiva de rang mare, și antrenoare sau antrenor, cum poți avea tu timp sa stai pe o platforma, sa scrii atât? tu ești persoana care a fost data la parte, de la loturi, numai zic de campionate, nici finala nu prindeai dacă bineinteles ai făcut vreun sport, te ai frustrat atât de tare, pe NON talentul tau infim! Încât ai decis sa profesezi in antrenorat! draga cine ești, așa cum spui tu, cu tot respectul ce îl pot oferi, încearcă sa lasi prosteală asta de mare antrenor!
Nu merge aici, aici lumea dorește sa pună întrebări, nu sa se laude, așa cum bănuiesc ca tu crezi ca eu am făcut sau am mințit!
Lasă frustrarea pentru ca vei pierde in viața mult, învață sa pierzi, așa cum te bucurie de câștig, bucurăte și când pierzi, după cum bine ai spus tu, mare antrenor, sa ti dau un sfat, un sportiv nu pierde niciodată, decât dacă este invidios sau frustrat precum ești tu!
Un sportiv mereu câștiga.
Dar frustrarea ta, din fata telefonului?, își spune cuvântul, ÎNVAȚĂ SA FACI DEOSEBIREA ÎNTRE TRECUT, PREZENT, VIITOR. Învață sa definești asta!
Sau poate tu ești genul acela de om care îl are pe mami și tati in spate? Îl ajuta sa termine școala, promovează, ia diploma și profesează? sa ti ceva si închei, dacă tu ești antrenor/antrenoare, mie unul Mi-ar fi frica ca copilul meu sau sportivi in general sa fie antrenați de tine, de ce spun asta? Citește frustrarea ta din mesajele trimise către mine, ești o fire vulcanică, cataloghezi omul, știind ca tu le sti pe toate, dar tu de fapt, doar dorești atentie, dacă tu pe o platforma de genul, te aprinzi, ești needucate/needucat, iti dai seama ce comportament ai in realitate? sau poate tu ești genul acela de antrenor care nu interesează performanța și se axează doar pe
Bani copiilor, ii prostește? Dacă ma intrebi pe mine, la reacția ta agresiva, ți-aș da sa faci psihologicul, pentru profesia ta, așa cum spui tu ca o ai (antrenor) 6din 6 luni, dacă tu te frustrați pe platforma, cum poti avea tu răbdare cu niște copii minunati? Copii in dezvoltare continua, draga, mu știu cum te numești, lasă prosteală, daca vrei o medalie internationala, munceste și câștiga, nu te frustra pe noi sportivi ce am muncit! de ce nu mi-am dat seama,? tu ești antrenor antrenoare de Fitness?, online sau la colț de bloc?, de ce nu spui așa? Înțelegeam și numai îți dădeam atâtea explicații?, regret frustrarea ta!
Acum înțeleg cum de ai timp sa comentezi pe platforma aceasta, ești antrenor online?, sau la scări de bloc!
Numai fi frustrat/ă, fi om bun, numai fa pe deșteptului sau deșteaptă daca nu sti despre ce este vorba, nu cataloga o întrebare așa cum dorești tu sa o vezi?, eu acum te înțeleg, îmi dau seama ce fel de om ești, îmi este mila de tine, daca pot sa te ajut, să-ți predau câte ceva, cu drag, eu nu ma frustrez, rugămintea mea este alta, ai grija daca antrenezi copii, eu daca eram părinte, nu mi dădeam copilul pe mâna ta, de ce? Pentru ca, te simt, ești frustrat/ă, ești rau, nu ai calități de antrenor, tu te aprinzi pe platforma și cataloghezi oameni aici, tu îți dai seama cata frustrare se afla in mintea ta? SUNT SIGUR CA AI ANTECEDENTE PE ACEASTA PLATFORMA! Întrebarea nu era promovarea ta in deșteptăciune, întrebarea era cu totul și cu totul alta. Acum ca știu cine ești, sa fi sigur/ă ca este ultimul mesaj ce ți-l OFER.
Încheiere: LASĂ FRUSTRAREA, DACĂ AI AVUT FRUSTRĂRI IN COPILĂRIE PE FOȘTI TAI COLEGI DE ȘCOALA SAU SPORT, nu trebuie sa întri pe platforma asta, sa ti verși nervii pe orișicine. Învață, ce oferi aia Primești!
Sper ca ai înțeles, lasă frustrarea și invidia!
Ai grija daca antrenezi copii, copii au nevoie de răbdare, iubire, încredere, nu de frustrare și nervi.
La revedere.

Lecție de limba română pe gratis:
"am practicat înotul 2 ani" - trecut, perfect compus
"sunt campion balcanic" - prezent
"am ales boxul" - trecut, perfect compus
Ca sa nu scriu mult și degeaba cum o faci tu, pe repede înainte, tot ce e "am" + verb la participiu, e trecut, perfect compus.
"as fi fost slab" - mod conditional optativ, timp perfect (tot la trecut se refera actiunea)
"mereu băgau sportivi care aveau pile" - imperfect (adica timp TRECUT)
"chiar dacă câștigai tot nu aveai dreptul sa pleci la mondiale/europene/ olimpiada" iar imperfect, deci TRECUT

Deci, nu, dragă, nu ne-ai spus la viitor. Ai spus că nu ai fost lăsat să participi la mondiale, dar tot tu ai spus că ai obținut premiu la mondiale, ambele la trecut happy

Dacă aș avea răbdare să citesc tot mesajul tău idiot, ți-aș mai corecta și din el ca să înțelegi cine nu a prea fost la școală, că am văzut doar în treacăt 2 greșeli gramaticale. Până una alta, eu am doar 2 facultăți, un master și un doctorat...cam atât de puțin am trecut pe la școală laughing Dar cum ai gândit și tu foarte bine, am lucruri mai bune de făcut decât să citesc un mesaj lung, incoerent, greșit gramatical, de la un puști mincinos așa că m-am oprit la jumate big grin Poți verifica ușor răspunsurile mele pe TPU ca să vezi cât timp "am", că nu stau aici toată ziua nici când am o zi liberă, ca azi.

În rest, poți să te bați cu pumnii în piept că sunt frustrată și tot ce-ți mai dorește inimioara laughing La finalul zilei, tot am o carieră, medaliile sunt tot la mine, diplomele sunt la mine, toate realizările tot ale mele sunt, chiar dacă îți convine ție sau nu. Eu fac și am făcut exact ce visam mai demult. Tu ai rămas la stadiul de a visa. Dacă te face fericit, poți să urli pe aici că-s frustrată, că mint și tot ce-ți mai dorești, dar realitatea nu se schimbă.