Nu are nimeni cum sa-ti spuna asa ceva, nu mai insista in prostia asta, NIMENI nu stie geneticul tau ( decat poate daca ti-am face o autopsie si o analiza in laborator a glandelor si a organelor interne ).
O sa cresti cat esti programat genetic, indiferent ce faci tu cu gantere sau stretching.
Documenteaza-te singur :
http://www.getfit.ro/sanatate/anatomie-fiziologie/crestere-in-inaltime.html
Buna cresterea in inaltime depinde de gena de la parintii tai.Vad multi baieti care stau agatati de bara sau sar intr-una crezand ca se vor inalta, este total gresit.Pe cealalta parte multi zic ca nu ridica greutati mari sau alte exerciti care implica halterele ca nu vor mai creste si aste e total GRESIT! Intr-adevar daca faci exercitii fizice cu greutati iti vei strica coloana si inelele si vei face cocoasa dar nu va influenta cresterea in inaltime
Dimineata cand te trezesti, intindete, tot un fel de streching, ridica mainile si intindete cat de mult poti, fa asta cam 5 minute, o varianta, iar a 2-a ar fi sa joci baschet.Nu te pune sa ridici greutati cu gandul ca vei creste.
Pai mama are 1.60 tata 1.65...eu 1.70 parintii imi spun ca seman cu rudele lor, veri lor frati lor care au 1.85-198.Deci prin streching nu voi creste nu?
E stupid sa faci stretching cand nu ai muschii incalziti, in special dimineata.
"Nu te pune sa ridici greutati cu gandul ca vei creste", ridicatul de greutati mareste productia de HGH ( hormonul de crestere ).
anonim_4396 întreabă: