| emanuel89q1 a întrebat:

Salutare,vin cu o întrebare sfântă ????
Creatina îngrașă sau nu? Ca am auzit multe păreri împărțite despre asta

5 răspunsuri:
| anjellique a răspuns:

Creatina nu îngrașă, deoarece nu are aport caloric și nu este un supliment care să contribuie direct la acumularea de grăsime corporală. De fapt, creatina ajută la creșterea masei musculare și a performanței sportive, ceea ce poate duce la o compoziție corporală mai bună.
Dacă este utilizată fără a fi asociată cu exerciții fizice, poate duce la o retenție temporară de apă în mușchi, dar aceasta nu reprezintă o creștere reală în greutate. Este important să o folosești în contextul unui program de antrenament pentru a obține cele mai bune rezultate.

| gabicoo a răspuns:

Nu. Dar te umflă.

| TimberWolf a răspuns (pentru gabicoo):

Creatina se regaseste in mod natural in organismul uman si este tot timpul produsa. Ea are multe efecte si roluri dar a devenit foarte cunoscuta deoarece este folosita de culturisti si alti sportivi pentru a spori performantele fizice, in special forta.
Creatina de pe piata este produsa sintetic in laborator si nu este acelasi lucru cu creatina care este produsa in organism si pe care o gasesti in pestele gras de exemplu dar cu toate astea creatina pe care o poti cumpara nu dauneaza sanatatii si NU te umfla asa cum prost crezi tu, folosita asa cum trebuie si cat trebuie.

| TimberWolf a răspuns:

Creatina nu ingrasa ma laughing))