| bihepi a întrebat:

Vreau să îmi achiziționez o bicicletă până în 2000 de lei. Țin să menționez că sunt paralel cu domeniul ăsta, de aceea cer sfaturi. Locuiesc într-un sat modest, străzi nu prea sunt, s-au promis dar nu mă bag în politică. Mă gândeam la un Rockrider 540, arată foarte bine si e ieftin. Vreau să fac downhill pe viitor dar aș mai vrea să se și descurce prin oraș, îl frecventez des deoarece am rude acolo. Sau un Omega Thomas 29". Mi-ar plăcea acel Rockrider, dar spuneți-mi dacă se ridică la standardele mele. Vreau doar cunoscători, să nu fiu indus în eroare. Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Mihai1810 a răspuns:

E buna bicicleta. https://www.hervis.ro/......OR-2261425 eu detin bicicleta asta de aproape un an si sunt foarte multumit de ea. Fata de cea pe care ai propus-o tu are schimbatoare mai bune in rest sunt asematoare. Am mai vazut la hervis o promotie cu un KTM undeva la 2200 lei, KTM face niste biciclte foarte bune, eu zic ca nu te grabesti cu achizitia, sa mai astepti poate mai apare vreo promotie, de obicei am vazut oferte bune la hervis

4 răspunsuri:
| bihepi explică:

Rockrider 520, mă scuzați.

| Mihai1810 a răspuns:

Decat sa iti iei Rockrider mai bine te duci catre un brand consacrat, mai ales ca ai un buget destul de mare.Eu zic ca mergi pe KTM, Focus, Cannondale.

| sierra1 a răspuns:

De la decathlon - online - poți lua rockriderul ăla. E o bicicletă tare, frumoasă și rezistentă