Rezultatele se vor vedea in câteva luni, se zice ca in primele 5-6 luni vei avea cea mai rapida crestere in masa musculara. Dupa cum ai vorbit despre biceps,, 7 serii si nimic'' se vede ca nu te prea pricepi si instructorul de la sala nu se ocupa de voi. Când faci biceps sau orice alta grupa de muschi trebuie sa bagi mai multe aparate, 3-4 aparate la biceps a cate 5 serii fiecare, cu repetari maxim 12, ca sa cresti in masa trebuie sa faci repetari putine ai executate corect cu o greutate mare, care va creste si mai mult de la serie la serie, ultima o poti face de revenire cu greutate mica. Spune-mi programul tau de sala săptămânal sa iti zic ce nu faci bine si ce trebuie sa faci.
Luni: Biceps + Spate (petrec cam o ora pe biceps si o ora pe spate)
Marti: Triceps + Piept
Miercuri: Picioare + Abdomen
Pe langa astea ma gandeam sa fac flotari si abdomene zilnic. Ce zici?
In rest nu stiu sigur dar poate peste o luna voi adauga si joia in program.
Eu zic ca grupele musculare au timp sa se odihneasca pana voi relua antrenamentul lor.
Si cam asta e despre biceps...cand fac eu simt pe la ultimele 2 repetari ca abia mai pot sa le fac, insa dupa serii nu simt nimic. Ma gandeam sa mai cresc greutatea... tu ce ma sfatuesti?
Nu prea bine ce faci deloc. Luni: Piept+biceps, 4 aparate la piept, 3 la biceps, tot asa cum ti-am zis 5 serii maxim 12 repetari. Marti: Spate-Triceps. Miercuri: Picioare si abdomen, asta daca tu lucrezi doar 3 zile pe saptamana, încearcă sa mai adaugi una de exemplu faci astea 3 zile, joi pauza si vineri mai baga un umeri cu trapez...
Cum mai impingi marti la triceps, dupa ce l-ai obosit luni la piept? ia o zi pauza intre piept biceps si spate triceps