Sunt persoane cu dizabilități ce și-au îndeplinit vise, sunt sigur că dacă asta este ce-ți dorești atunci o vei putea face, o poți face. Nu ținti să fii un sportiv profesionist ci să fii mai bun decât idolul tău în fotbal.
Salut,
Wow, ai 15 ani și la anul faci 16? Cum? Sigur nu faci 17? Incredibil, ești foarte tare, bravo!
Trebuie să vorbești cu părinții tăi, nu cu noi, pentru că ei sunt cei care te finanțează.
Sfatul meu este să-ți urmezi visul, dar să te aștepți la ce este mai rău și mai greu pentru a te putea pregăti să treci cu bine prin toate(fie ele antrenamente, neșanse sau eșecuri).
Succes!
Abia aștept sa muncesc din greu pentru visul asta, țin sa precizez ca am fost la un club de fotbal timp de 3 luni acum 1 an doar ca nu am avut timp pentru ca examen.
Dar eu sunt sigur ca îmi voi împlinii visul!?
Sa stii ca eu chiar chestia asta mi-o doream, sa devin mai bun decat idolul meu. Iti multumesc mult!
Sunt persoane cu dizabilități ce și-au îndeplinit vise, sunt sigur că dacă asta este ce-ți dorești atunci o vei putea face, o poți face. Nu ținti să fii un sportiv profesionist ci să fii mai bun decât idolul tău în fotbal.