| 2FanMessi2 a întrebat:

Salutari,as vrea sa ma apuc de fotbal...Doar ca am 15 ani la anul fac 16 ani, sunt foarte muncitor, multi de varsta mea care sunt la echipe au invidie asupra mea. Dar am auzit ca daca ma apuc de antrenamente trebuie sa invat imediat pozitionarea in teren si diferite tactici de joc...Doar ca eu sunt foarte bun individual si sunt foarte bun pe centrari si pase. Si multi mi-au zis sa ma apuc de fotbal, as vrea un sfat va rog frumos. Am vazut ca unii s-au apucat la 21 de ani de fotbal!

Răspuns Câştigător
| h379m3973423 a răspuns:

Sunt persoane cu dizabilități ce și-au îndeplinit vise, sunt sigur că dacă asta este ce-ți dorești atunci o vei putea face, o poți face. Nu ținti să fii un sportiv profesionist ci să fii mai bun decât idolul tău în fotbal.

3 răspunsuri:
| h379m3973423 a răspuns:

Salut,
Wow, ai 15 ani și la anul faci 16? Cum? Sigur nu faci 17? Incredibil, ești foarte tare, bravo!hee hee

Trebuie să vorbești cu părinții tăi, nu cu noi, pentru că ei sunt cei care te finanțează.
Sfatul meu este să-ți urmezi visul, dar să te aștepți la ce este mai rău și mai greu pentru a te putea pregăti să treci cu bine prin toate(fie ele antrenamente, neșanse sau eșecuri).
Succes!

| 2FanMessi2 explică (pentru h379m3973423):

Abia aștept sa muncesc din greu pentru visul asta, țin sa precizez ca am fost la un club de fotbal timp de 3 luni acum 1 an doar ca nu am avut timp pentru ca examen. happy
Dar eu sunt sigur ca îmi voi împlinii visul!?

| 2FanMessi2 explică (pentru h379m3973423):

Sa stii ca eu chiar chestia asta mi-o doream, sa devin mai bun decat idolul meu. Iti multumesc mult!