| Imp5k a întrebat:

Salutari! Cam in cat timp se formeaza patratelele laughing? Am 13 ani si in fiecare dimineata fac abdomene (cu fiecare zi mai pun 10; astazi am ajuns la 60/zi).
Funda & Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
18 răspunsuri:
| Imp5k explică (pentru startreck97):

Stai asa, ca nu ne intelegem. 500 la rand? Sau luai pauze?

| Imp5k explică (pentru startreck97):

Astazi am facut 60. Ma gandesc sa continui sa plusez 10 in fiecare zi pana ajung la 100. Si dupa acelea 100 voi incepe sa fac pauze de 5-10 minute si sa pun mai multe (20-50)

| Cosmin86 a răspuns (pentru startreck97):

Copil mic, patratelele NU se fac cu abdomene

| Imp5k explică (pentru Cosmin86):

Dar cu ce, atunci?

Stii o rola, la tine s-au facut ca ai metabolismul rapid, daca el nu are metabolismul ca al tau ( si sunt sanse foarte mari sa nu aiba ), o sa aiba rezultate de 2 bani cu programul tau.

Altii cu metabolism foarte bun nu au mai facut abdomene de peste 6 ani de zile si inca au patratele.

Mai documenteaza-te

| Cosmin86 a răspuns (pentru Imp5k):

1. alimentatie, cel mai important. daca nu ai un metabolism rapid, poti sa faci si mii de abdomene ca faci fix degeaba
2. cardio : alergat, inot, bicicleta, etc., pentru ars grasimea.

Patratelele se vad cand reduci grasimea sub 10 %.

Uite ce recomanda profesionistii :
http://hunkbody.ro/10-secrete-pentru-un-abdomen-6-pack-patratele/

sau :
http://www.culturism.ro/......domen.html

Patratelele se fac PRIN ALIMENTATIE. Abdomenul se lucreaza de 1-2 ori / saptamana maxim.

| mortallx a răspuns (pentru startreck97):

Daca esti slab scandura, normal ca faci patratele usor laughing.Am si eu un prieten de are 45 kg si patratele si nu face deloc abdomene, pur si simplu e slab, iar din cate vad in poza de la avatar...nici tu nu pari vreun "gigant". Daca cel care a postat intrebarea are 60-70kg si o burta de la bere, poti sa-l pui sa faca si 1000 de abomene pe zi ca nu o sa i se vada abdomenul prea repede, fara sa slabeasca.

Nu ne arati si noi abdomenul tau cu 8 patratele, ca tare is curios laughing?!

Din poza se vede clar ca esti foarte slab, deci ai niveul de grasime sub 10 %, deci ai patratele, indiferent daca faci sau nu exercitii.

Ce scuza ai gasit si tu laughing.Si intr-un an tu te-ai facut "urs" cu 8 pack abs, nu? Ai 80 kg?