Prietene, lasa porcariile si pune mana pe mancare. faci astfel incat sa iti intre in gura 5 mese pe zi, si ma refer mese, nu gustari. bagi 200g carne (preferabil pui) + garnitura (preferabil ceva fiert, orez sau cartofi) +salata (ca tot e vara si nu strica). pe masa. la micul dejun bagi 2-3 oua cu branza sau lapte, cereale, paine cu miere, sau ce iti convine tie dar sa fie 200g macar de mancare. sau fa 3 mese mari pe zi si 2 gustari (aici bagi un sandwish cu ce vrei tu, evita mezelurile). daca dupa toate astea tot nu prinzi in greutate (macar 1 luna sa te tii de treaba asta, iti garantez cel putin 5 kg) e timpul pentru un gainer. serious mass de la ON face treaba buna, dynamize e o firma foarte Ok, pro lab, bsn alte firme foarte bune. eu am trecut de la 1.73 si 54 la 70 kg in 7 luni si nu am luat 1 gram de gainer. 5 mese cum am zis, pe urma 6 si tot asa, nu de alta, prefer o friptana si cartofi decat gustul posircilor alora (poate tie o sa iti placa, mie nu mi-au placut)
Da, esti ectomorf.
Ai nevoie de un gainer pana pe la 65 de kg si apoi treci pe un concentrat proteic.
Dar fara o alimentatie corespunzatoare iei degeaba.
Daca tii mortis sa iei suplimente poti incepe cu Totall Mass pentru cate va luni.Cand nu mai simti ca isi face efectul, treci la GFX 8.
Punete si fa flotari ca nu-s bune si sanatoase pastilele degeaba sau du-te la sala de fitness! funda...
Esti complet pe langa, habar nu ai despre ce vorbesti
andreiiiii1998 întreabă:
andreiiiii1998 întreabă:
Cipi1212 întreabă: