| BIS99 a întrebat:

Ştie cineva dacă este vreo sală sau ceva în Iaşi unde se practică wrestling exact genul WWE? Adică nu îmi place TNA sau luptele alea care seamănă cu judo. Eu zic de wrestlingul WWE, cu Randy Orton Big Show Jeff Hardy etc.

Răspuns Câştigător
| robbyy a răspuns:

Si eu sunt innebunit dupa wrestling...desi am invatat cateva manevre (alea mai usoare, normal) cum ar fi :RKO de la randy, si de la john cena-ET to the jesment sau cum dracu ii spune si STF, mi-ar place sa practic si eu wwe.

13 răspunsuri:
| Prototypul a răspuns:

Salut si eu sunt fan wrestling insa nu poti sa practici wrestling ca in wwe. Ala este wrestling profesionist. Ala se practica numai daca faci parte dintr-o companie de wrestling, insa sunt si circuite independente. Intai te duci la sala si inveti luptele alea care seamana cu judo. Asa au facut toti mari wrestleri. Asa incepe wrestling-ul.

| CPR a răspuns:

Nu gasesti asa ceva pe la noi prin tarisoara da ai putea sa practici lupte greco-romane.

P.S : WWE sunt lupte regizate executate de cascadori profesionisti.

| BIS99 explică (pentru robbyy):

Aşa ştiu şi eu R.K.O. Attitude Justment STF Code Breaker Walls of Jericho etc. dar vreau să practic înţelegi? Mai mult ca să ştiu să mă apăr.

| BIS99 explică (pentru Prototypul):

Mă enervează luptele greco-romane. Sunt naşpa. Plus că am avut centura portocalie la judo dar m-am lăsat că îi naşpa. Wrestlingul de tip WWE se practică nu numai la compania World Wrestling Entertainement din câte ştiu, se poate face şi în afara companiei, dar să nu copie nume, manevre sau titantronurile lor.

| BIS99 explică (pentru CPR):

Vezi ce i-am zis şi lui Prototypul. Faza cu cascadorii să ştii că din 2007 în coace au devenit fake. Până în 2007 (când s-a desfiinţat PPV-ul First Blood) era totul real. Adică le curgea sânge, vedeai cum se înroşesc etc. Iar manevrele gen Swantom Bomb erau reale, adică jucătorii chiar cădeau pe adversari. Cel mai bun exemplu ca să vezi că e real este Triple H. Din 2007 în coace nu mai foloseşte barosul, dar, până în 2007, era nelipsit barosul la meciurile fără reguli. Acum sunt de acord că sunt fake, dar eu vreau să practic wrestlingul să fiu ceva gen Big Show, fiindcă sunt înalt şi mare. M-aş putea folosi de forţa şi de talia mea. Nu vreau să fac o carieră din asta dar vreau să pot folosi wrestlingul pentru auto-apărare, aşa cum i-am zis lui Prototypul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru BIS99):

rolling on the floor)))). Regret că te dezamăgesc, dar wrestlingul a fost, este şi va fi mereu un show bine pus la cale de nişte atleţi bine antrenaţi şi de către nişte bookeri care decid ce fac atleţii prin companie.

Că e WWE, TNA, ROH sau alte companii de wrestling n-are importanţă pentru că toate funcţionează după acelaşi sistem de atleţi şi bookeri.

În trecut, wrestlerii sângerau cu ajutorul unor lame pe care le purtau la ei, iar la un anumit moment al meciului în care activau, scoteau acele lame şi se tăiau în aşa fel încât să pară că sângerează datorită loviturilor primite. Din 2006-2007 încoace, WWE-ul a intrat în PG Era, lucru care a dus la dispariţia meciurilor de tip hardcore, first blood sau altele care ofereau mult prea multă violenţă.

Şi să nu cumva să crezi vreodată că manevrele de wrestling te vor ajuta cu ceva în privinţa auto-apărării, pentru că majoritatea manevrelor, implică precizia ta, cât şi precizia adversarului de a face manevra să iasă cum trebuie.

Sper că te-am lămurit. happy

| Prototypul a răspuns (pentru BIS99):

Da ma sunt si alte circuite de wrestling nu numai wwe si tna.

| BIS99 explică (pentru anonim_4396):

Deci tu crezi că ei se tăiau cu lama? laughing rolling on the floor Asta e cel mai bizar lucru care l-am auzit. Pe mine mă ajută destul de mult. De exemplu, i-am făcut R.K.O. unui tip care s-a luat aiurea de mine şi după i-am făcut Walls of Jericho. Ce ţipa omul, l-am lăsat să se ducă în drumul lui. Să ştii că toţi cred că wrestlingul a fost tot timpul fake. Cum ai zis şi tu, din 2007 în coace a venit Era PG, adică fără violenţă în masă. De atunci da, recunosc şi eu, wrestlingul e fake şi sincer, nu mă mai uit decât la WrestleMania, No Way Out şi Money in the Bank. Atât. Înainte erau şi wrestlerii ăia care îi ştim cu toţii: Eddie Guerrero, Hulk Hogan, André The Giant, Yokozuna, Viscera, Boogeyman, Big Daddy V, Tommy Dreamer etc., cei care îşi dădeau inima pentru wrestling. De alftel, Tommy Dreamer a anunţat că se retrage din WWE fiindcă nu este permisă vătămarea aceea originală a ECW. Deci să ştii că nu aveau lame la ei laughing rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru BIS99):

Tu realizezi că dacă ei ar fi sângerat din cauza loviturilor primite, cel mai probabil ar fi fost internaţi în spital pentru câteva săptămâni, nu?

Citeşte asta: http://en.wikipedia.org/wiki/Blading_%28professional_wrestling%29

Şi frate, nu te mai da cunoscător, atunci când nu ştii despre ce vorbeşti, că nu e prea bine. :)

| BIS99 explică (pentru anonim_4396):

Mă rog, credeam că e ceva real. Dar oricum, ne-am abătut mult de la subiect. Deci ştie cineva aşa ceva prin Iaşi?

| DanielW a răspuns (pentru BIS99):

Cand a fost ma un PPV numit First Blood?

Gimmick match-urile de genul First Blood sau Hell in a Cell (cu sange) au fost abandonate in 2008 pentru ideea (tampita) de a face wrestling-ul un produs pentru intreaga familie, inclusiv pentru copii (PG - Parental Guidance - Acordul Parintilor), sangele considerandu-se prea violent pentru minori.

Rezultatul este unul evident, majoritatea celor care scriu aici fiind MARKS

| BIS99 explică (pentru DanielW):

Mda, scuze, eram informat greşit de prieteni cu PPV. Într-o vreme se jucau mult meciurile First Blood şi Inferno şi îmi plăceau la nebunie big grin

| SkyZoOo a răspuns:

Frate the miz atunci a anutat ca wrestlingul nu e real pentru ca asa trebuia sa zica ca sa nu se desfinteze wwe-ul ca prea multi copii faceau ce vedeau la wrestling, da dar vince mcmahon a anutat ca wrestlingul este adevarat si randy orton si cm punk si john cena au spus ca wrestlingul este in proportie de 95% de ce 95%? raspuns! : pentru ca loviturile de pumn nu se dau cu toata foarta si nu se dau in gura ca sa sangerezi se dau in frunte foarte mult si cateodata in maxilar si se dau cu forta dar nu cat poti tu si nici loviturile de picior nu se dau cu toata forta, se dau tarisor asa... asa au spus randy orton si cm punk john cena la un interviu de asta deci daca nu va informati in de ajuns taceti din gura mai bine tongue