Cateva dintre greseli: -alimentatie proasta
-program de antrenament inadecvat
-antrenamentul in sine care poate fi ori prea solicitant (si daca nu ai un surplus de calorii si macronutrienti calumea dai in supraantrenament) ori antrenament prea slab (in sensul ca te antrenezi insuficient, prea putin)
-somnul, fara un minim de odihna de 7-8 ore poti sa ai cel mai bun antrenament, alimentatie fara odihna esti 0 barat. Iar 7-8 ore nu trebuie sa insemne: stingerea la 01, 02, 03 dimineata si trezirea la orele 14-15-16.
-executarea incorecta a exercitiilor (nu-ti face griji TOTI am executat gresit, multi nici banalele flexii la biceps nu le executa corect cu tot cu PT langa ei )Asta cu executia se invata in timp.
-ego liftingul (beast mode si alte cct-uri) care duce de la executarea si postura incorecta din cauza greutatii mult prea mari pana la accidentari sau mai rau deformări ale oaselor. Probabil ai vazut clipul cu tipul la presa care avea vreo 500kg si i-a "zdrobit" presa piciorul. O banala accidentarea de exemplu la umăr te poate tine pe bara mult timp sa nu mai vorbim de luxatii sau rupturi de ligamente sau mai stiu eu ce pe la picioare din cauza genuflexiunilor executate cu prea multe kg in spate. Asta e tot ce imi vine in minte la ora aceasta, reprezinta in mare cam toate greselile care ar impiedica cresterea, greseli sunt multe dar cred ca deriva din astea principale de mai sus.
Ceea mai mare greseala: vrei sa stii TOT.
Niciodata nu vei sti tot, toata viata vei invata cate ceva.
Vorba unui profesor: "Cand stii ce nu stii, atunci incepi sa stii."
Reflecteaza!
Alimentatia este 85%! MAsturbarea mai ales, ejaculezi proteine si nu e bine...lasa sexul si masturbarea, asa fac toti atletii, daca il stii pe Lazar Angelov!
WalterWhite întreabă: