| MitroKta a întrebat:

Subiect: ceas fitness
Salut TPU!
Am o mica-mare dilema: cu ceva timp in urma m-am apucat de alergat, vreau sa spun, ca la carte. O zi da, una nu, o tura full sau mai multe cu pauza intre ele, etc etc. Voiam sa fac asta doar ffor fun, insa mi-am dat seama ca i-am prins prea tare gustul ca sa mai fie doar o joaca.
Asa ca vreau sa imi iau un ceas fitness, pe care sa nu dau prea multi bani, ca doar sunt amator, si care sa aiba macar cronometru si capacitatea de a masura pulsul.
Din cate m-am uitat eu pe net, cei de la Polar sunt varianta ieftin si bun, insa nu m-as da inapoi de la un second hand cu renume- timex, garmin, suunto etc.
Plecand de la prezenta reteta, ce imi recomandati?
Multumesc anticipat!

2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Alergatul se face zilnic, ceasul este pur comercial!
"reteta" ta nu este cea mai bună!
Mergi pe o alimentație echilibrată, hidratare, sport zilnic și... succes!
Pa, pa.

| MitroKta explică (pentru Legiuitoarea):

Buna!
Scuze de intarziere, Vezi tu, m-a facut un om ocupat sportul asta laughing.
Partea cu ceasul ai nimerit-o- atat timp cat alergi de placere. Dar cu alergatul nu sunt de acord. Nu e ok sa alergi zilnic. 3 zile pe saptamana e de-ajuns, restul se face altceva, muchii trebuie sa se refaca. In celelalte zile pui alti muschi la lucru. Merci de sfaturi.
Pa. Pa.
P.S. Am glumit mai devreme. Nu din cauza sportului n-am raspuns, dar n-am mai intrat pe TPU de ceva vreme. Nu sunt chiar asa de sportaholic laughing