Volumul total work load se adunã. Si dacã faci 4 serii cu 8 repetari cu 100kg, care dã 32x100=3.200T volum total, ce vreau sã spun este cã greutatea diferã Depinde cât esti de avansat, nu trebuie sã te uiti la greutate acele site de repetãri se adunã si acea greutate se adunã in timp. Cum vrezi cã fac aceia de la street workout masã muscularã, in inchisori etc
8-12 rep este un mit, nu conteazã numarul seturilor, repetãrilor atat timp cât progresezi in timp si adaugi mai mult(greutate, repetari, tempo) poti creste si printr-un peak de 1RM fortã maximã dar si prin multe repetari, ba chiar asta ar fi optim. Vezi nucleus overload de la Team3DAlpha el a observat studii cum iti lucrezi un muschi prin pompare, zilnic si prin asta iti creste nucleul din el fãcândul mai mare.
Serios? Esti wow cu un exercitiu atat de prostesc?
Pentru muschi se fac maxim 8-10 repetari cu greutati din ce in ce mai mari...
1000 de flotari = rezistenta, aerobic.
+ ca nici macar nu lucrezi tot corpul, lucrezi piept, triceps si putin deltoid anterior...
Muschii se dezvolta in zilele de pauza... antrenament zilnic (si aceeasi grupa) = antrenament de copil mic
De dezvoltat o sa se dezvolte unpic, dar mai benefic este daca lasi pauza, pentru recuperarea musculara. Daca vrei o crestere semnificativa, trebuie sa ai grija si de alimentatia ta!
Aceea de la street workout lucreaza alte grupe. Gen azi e zi de tras (spate, biceps) -> muscle up, tractiuni, etc.
Alta e zi de impins (piept, triceps, etc.) flotari intr-o mana, flotari la paralele, dips, etc.
Si alta e zi de picioare.
Cam asta e rutina lor prefera (intamplator si eu fac street workout) si leg greutati de mine la multe exercitii (Tractiuni, etc.).
Si eu am facut prostia sa fac flotari zilnic... si abia dupa ce am inceput sa adaug greutati si sa fac flotari O DATA pe saptamana, am inceput sa pun muschi seriosi.
De cati ani faci street workout ca sa-mi explici mie ca 8-12 e un mitsi ca volumul total se aduna?
Si cel care a pus intrebarea e putin cam PROST ca ia in serios un asemenea raspuns...
Am Facut street workout 2 ani si acum fac salã de 4 ani.
Incearcã tractiuni 10x10 sã vezi cum te simti
Done that, cu discuri legate de mine. Eu fac street workout in skate parca tineretului (si fac sala uneori).
Cipi1212 întreabă: