Nu mai luati proteine si suplimente aiurea in tramvai, o sa vina o vreme cand o sa va lasati de sala si in timp o sa va ingrasati foarte mult din cauza proteinelor luate in timpul cand faceati sala/sport
Dupa parerea mea cele mai bune proteine sunt Iso Whey Gold. Le poti combina cu ceva amino BCAA(aminoacid), Giant Pro Mass(supliment pentru crestere) sau ZMA Tribulus(stimulator).
Nu-i asculta pe aia care spun ca hidroizolatele, proteinele si concentratele nu sunt bune.
Doar să-mi spui cum să amestec dextroza cu whey-ul! Eu aș pune o cupă de dextroză (33 g) cu două cupe whey (66 g) cu 400 ml apă! E ok sau e prea mult whey sau prea puțină dextroză?
In primul rand, proteinele refac fibrele dupa antrenament.
Motivul cand te lasi, este ca trebuie sa-ti SCHIMBI ALIMENTATIA. Ca si eu m-am lasat dupa 5 ani, cativa ani si nu m-am ingrasat deloc ( si am luat, proteine, creatina, glutamina, aminoacizi, enzime, oxid nitric ).
Chestia e simpla : tu cand faci sala, arzi calorii. Cand NU mai faci sala, NU mai arzi acele calorii, deci trebuie sa le SCAZI din alimentatie, altfel se depun sub forma de grasime.
Nu au absolut nicio treaba cu suplimentele, cu ORICE tip de supliment folosit.
" muschii o sa inceapa sa se lase" si atunci DE CE in 4 ani si ceva NU s-au lasat la mine?
Mai documenteaza-te copil mic.
Proteinele se gasesc IN MANCARE. DEci si cand te lasi, tu TOT IEI PROTEINE zilnic.
p.s. : sper ca nu esti genul de copil mic care zice la "orice" proteine, chiar si la creatina sau glutamina.
Imi poate spune cineva cum sa amestec deztroza cu whey-ul in functie de cele de mai sus? Va rog! Multumesc! (Eu as pune 2 cupe de whey (66 g) si una de deztroza (33 g) Ce spuneti?)