| IonutantiBieber a întrebat:

Sunt extrem de confuz in legatura cu wrestlemania 29, pana acum orice ppv se difuza pe sport.ro,acum de ce nu se mai difuzeaza pe sport.ro si doar pe voyo, un prieten mi-a zis ca se va difuza pe sport.ro luni la 23:00, e adevarat?
PS:cine credeti ca va castiga dintre john cena vs the rock(eu cred ca cena),jack swagger vs del rio (cred ca va castiga swagger si dolph ziggler isi va folosi servieta,undertaker vs cm punk,(s-ar putea sa castige cm punk,pentru ca wwe e regizat, dar eu sper sa castige undertaker).

5 răspunsuri:
| dan1998 a răspuns:

Daca ar pierde undertaker nu ar mai exista wrestlemania si am cautat intr-un program tv si chiar arata ca la ora 23 este wrestlemania dar nu prea cred ca o sa fie data

| andii4 a răspuns:

Uite un sait unde sa vizionezi WRESTLEMANIA 29 gratuit, fara sa platesti, la calitate HD:http://www.watchwrestlemania29onlinefree.com/ BAFTA

| andii4 a răspuns:

Si iti arata si numaratoarea pana la wrestlemania, si e live.Vezi ca pre-showul va fi pe YOUTUBE.RO,WWE.COM,WWE APP, YAHOO.COM

| IonutantiBieber explică (pentru andii4):

Crezi ca se va intrerupe, pentru ca netul meu cam face figuri, imi trebuie viteza mare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai sunt cateva ore fii pregatit;) Abia astept sa plec de la antrenament. Uite aici un link: http://server1.wrestling-network.net/channel1.html

Restu intrebarilor:
60% sanse Cena, 40% Rock.
Swagger
Clar as vrea Taker. Dar nu inteleg de ce l au ales pe punk, sigur lumea ar fi vrut un meci mai electrizant cum a fost taker vs HHH. Taker mai are putin si se pensioneaza iar wwe nu il vor lasa sa plece neinvins ( cred ). Deci probabil bate punk. Nu ma mai uit niciodata daca pierde taker, in locul lui demisionam.
Apoi ryback il va bate pe M Henry parerea mea.
Iar hhh vs Brock Lesnar habar n am, hhh trebuie sa castige si el o lupta. Doar ca brock s a intors pe o perioada scurta. Si in plus el nu prea accepta regizarile.
Apropo, wwe e teatru vreo 95%, adica regizari, lovituri false etc. Dar mai sunt si accidente reale, sange real (rar) in fine cred ca stii asta.
Multa bafta