| Anablondyi a întrebat:

Sunt fata si doresc ca imi definesc musculatura.de aceea am inceput sa fac sportsi saam o alimentatie super"curata" insa as vrea sa iau l-carnitine. Intrebarea mea este cand sa iau l carnitina(pastile) pentru ca am citit in 10 locuri si in 10 locuri scrie diferit.nu mai inteleg cand trebuie luata si cand nu.va rog ajutati-ma.dau funda! pupici. sper sa fie sportivi pe aici pasionati de bodybuildinglaughing!

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Inainte de antrenament evident.

ca sa intelegi "de ce", trebuie sa intelegi ce face. L-carnitina foloseste grasimi pentru energie, iar cand consuma corpul energie cel mai mult? in timpul efortului, LOGIC.

Spor la treaba

5 răspunsuri:
| AntrenorFitness a răspuns:

L-carnitina este aminoacidul responsabil cu arderea grasimilor din organism. Transforma grasimea in energie. Adminstreaza suplimentul inainte de antrenament cu 20-30 min.

| Anablondyi explică (pentru Cosmin86):

Pe unele siteuri am vazut ca se ia inainte de micul dejun si inainte de antrenament.dar daca nu fac sport 4 zile de exemplu, nu mai iau deloc?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Anablondyi):

Pai bun, si cu ce te ajuta asa mult sa iei inainte de micul dejun?

el transforma grasimea in energie... daca nu faci efort, de unde energie? tongue

si 4 zile fara sport e mult happy

| Anablondyi explică (pentru Cosmin86):

Pai sunt fata...si stii in fiecare luna apar PROBLEME si chiar nu pot face efort.deloc! Si legat de l-Carnitinalaughingasa am citit.peste tot scrie altfel...e supli, ent nutritiv deci are rolul lui si inainte de micu dejun ma gandesc ca pe timpul zilei am si alte activitati..la sala sincer nu stau toata ziua.dar as vreasmug

| Cosmin86 a răspuns (pentru Anablondyi):

La sala stai maxim 1 ora. daca ai nevoie de mai mult timp, te antrenezi gresit si trebuie sa-ti schimbi antrenamentul.

ok, in zilele alea nu iei.

p.s. : vezi ca e si mult marketing, te pun sa iei des ca sa-l termini mai repede happy, iei cand conteaza, inainte de antrenament, atat. daca vrei tu neaparat sa iei si dimineata, e ok.