| cipri1999 a întrebat:

Sunt sanse ca de exemplu un copil de 1, 65m sa intreaca unu de 1.85? ambii de 15 ani, cunoasteti cazuri de genul?(fara sa practice vreun sport) povestiti va rog daca stiti

8 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

De ce iti faci asa probleme? Esti prea mic sau prea mare? Cresterea este si o problema genetica: daca parintii sunt inalti si copiii vor fi la fel, daca ei sunt mici si copiii vor fi mai micuti. Ce rost are sa-ti bati capul cu comparatii. Fiecare suntem unici in felul nostru! Daca toti am avea 1, 85 sau 1, 65 iti dai seama ce interesant ar fi? Eu am 1, 75 si am 35 ani; crezi ca inaltimea conteaza? Eu zic ca istetimea e mai importanta impreuna cu alte calitati; tu ce zici? Numai bine!

| soloangel01 a răspuns:

La ce sa intreaca?

| cipri1999 explică (pentru soloangel01):

La fotbal, nu se intelege?

| TheCritic a răspuns (pentru cipri1999):

Din ce spui tu nu e evident deloc. Reformuleaza si poate vei avea mai multe raspunsuri.

| cipri1999 explică (pentru TheCritic):

Pai si de ce crezi ca am scris 1, 65 si 1, 85? fiind si o diferenta mare? ce nu poti sa intelegi?

| TheCritic a răspuns (pentru cipri1999):

In ce sa se intreaca prietene? Ca in inaltime s-au intrecut deja. Depinde de abilitatile si capacitatile fiecaruia. Daca e vorba de viteza de alergare, in cazul in care cel mare nu este prea talentat intr-ale sportului iar cel mic este, da, il intrece. Depine de multi factori.

| soloangel01 a răspuns:

Fotbalul tine de talent man. Eu cunosc un baiat de 15 ani care nu cred ca are mai mult de 1.50 si suteaza foarte tare si calumea, le are cu fotbalul. Nu conteaza cat de inalt esti. Tipii inalti sunt mai buni la dat cu capu' si viteza. Un tip scund poate intrece unul inalt doar daca cel inalt este gras, altfel nu cred ca ar avea sanse.

| TeckTonik997 a răspuns:

Lasa inaltimea, problema la tine e ori de gandire ori de exprimare, asta pe langa ca nu intelegi fotbalul. Pe teren jucatorii au diferite roluri si atributii care solicita caracteristici diferite. In fotbalul modern talia(inaltimea) este foarte importanta dar si un jucator mic, tehnic si rapid poate sa isi ajute echipa in multe feluri.