De ce iti faci asa probleme? Esti prea mic sau prea mare? Cresterea este si o problema genetica: daca parintii sunt inalti si copiii vor fi la fel, daca ei sunt mici si copiii vor fi mai micuti. Ce rost are sa-ti bati capul cu comparatii. Fiecare suntem unici in felul nostru! Daca toti am avea 1, 85 sau 1, 65 iti dai seama ce interesant ar fi? Eu am 1, 75 si am 35 ani; crezi ca inaltimea conteaza? Eu zic ca istetimea e mai importanta impreuna cu alte calitati; tu ce zici? Numai bine!
Lasa inaltimea, problema la tine e ori de gandire ori de exprimare, asta pe langa ca nu intelegi fotbalul. Pe teren jucatorii au diferite roluri si atributii care solicita caracteristici diferite. In fotbalul modern talia(inaltimea) este foarte importanta dar si un jucator mic, tehnic si rapid poate sa isi ajute echipa in multe feluri.
Fotbalul tine de talent man. Eu cunosc un baiat de 15 ani care nu cred ca are mai mult de 1.50 si suteaza foarte tare si calumea, le are cu fotbalul. Nu conteaza cat de inalt esti. Tipii inalti sunt mai buni la dat cu capu' si viteza. Un tip scund poate intrece unul inalt doar daca cel inalt este gras, altfel nu cred ca ar avea sanse.