Da,binisor,si imi place sa inot si pe la fund, vad pestisori alge scoici, este relaxant
Am salvat 2 oameni de la innec, si era sa ma innec si eu de vreo 2 ori prin valuri de 5-6 metri pe ocean.Merg saptamanal la bazin, pot spune ca destul de bine.
Stiu sa inot chiar foarte bine, inotul dupa parerea mea este sanatos si relaxant.
Nu chiar ca pestele in apa, dar pe-aproape. Suficient cit sa ma simt in largul meu cind intru in apa - e al treilea meu mediu natural dupa starea normala si mersul pe bicicleta.
Am facut inot 4 ani si polo 2 ani, de inotat stiu sa inot dar am facut pauza si nu imi mai sunt la fel dezvoltati muschii, oricum pot sa ma mentin la suparafata, porblema e ca nu mai am asa mare rezistenta
Știu să sar în pixcina de 2 metri adâncime și să ies la suprafață. Înseamnă că știu să înot?
Stiu sa inot dar nu foarte bine.In principiu stiu sa stau la suprafata apei.
Da, stiu sa inot, dar nu inteleg dc lumea imi zice sa-mi iau colacul cu mine mereu...
Cat de bine stiu sa inot? Dupa mine - suficient de bine (sa nu ma inec!), insa un profesor ar putea - mai bine - d(e)a verdictul!
Stiu sa innot bine. Stiu sa innot in cateva feluri.Imi place sa innot ca un caine .
E foarte usor sa inoti mai ale in apa sarata dai din umeri si fara frica te lasi moale si te duce ea si in apa dulce te pui pe burta si dai mai repede
Stiu sa inot.Imi place foarte mult acest sport la mare e foarte tare sa inoti poti inota in mii si mii de feluri fara sa te duci la fund pe cand la bazin ioti putin si hopa la fund )
Tu sti sa inoti ?
Sa ma vezi ce bine inot in cada Ultima oara cand am inotat la mare am facut o vizita adancului
MILaurentiu999 întreabă: