Si muschi si grasime.In perioada de masa, pui si grasime.Asta e clar! Nu ai cum sa pui numai masa musculara. Oricum va fi undeva la un procentaj de 70% muschi si 30% grasime.Acum depinde si de corp.
Deci e inregula daca iau doar dupa antrenament?
Nu prea cred.Eu am luat si dimineata si dupa antrenament, iar in zilele de pauza luam dimineata si intre mese.Am avut rezultate frumoase dar luam cat scria acolo.
Si dupa 2kg s-a vazut ceva? sau macar dupa 3-4kg s-a vazut?
Cand iau dimineata GFX-u ...sa mananc inainte sa il iau sau la cat timp dupa ce l-am luat? Sau nu conteaza daca il iau si dupa aia mamanc sau mananc si dupa aia il iau?(dimineata)
Dupa 3 kg s-a vazut.Am pus 3kg pe mine si mi-au crescut bicepsul si dorsalii.Dar nu mult. Oricum tu trebuie sa iei minim 4 kg.
Pe stomacul gol!
Dar se pune muschi, nu grasime, nu? ca am vazut pe galeata ca scrie "Agent de ingrasare" la ingrediente
Mai am o intrebare. Macar ai facut abdomen?
In prioada de masa nu prea se vede abdomenul. Deoarece e acoperit de putin strat adipos. Abdomenul se va vedea calume in perioada de definire.E normal sa fie asa.
Si muschi si grasime.In perioada de masa, pui si grasime.Asta e clar! Nu ai cum sa pui numai masa musculara. Oricum va fi undeva la un procentaj de 70% muschi si 30% grasime.Acum depinde si de corp.
Si eu am aceeasi intrebare ca tine... am acasa GFX-8 de 3 kg (si tot ca tine iau 1 portie dupa antrenament), dar pentru a fi mai sigur o sa iau si cate un baton Protein-R pe zi (Adica Portia de GXF-8 + Batonul vin 42g+16g= 58g Proteina/zi), iar restul de proteine o sa le iau din mancare. Pt a creste in masa musculara iti trebuie 2g proteine/Kg, adica tie ti-ar trebui 130g Proteina/Zi. Bafta Sper ca ti-am fost de ajutor
Cipi1212 întreabă: