| devil2279 a întrebat:

TPU! E bine daca tin acest regim (vreau sa slabesc cel putin 500 gr pe zi )
Dimineata : 1 ou fiert cu 2 feli de branza si paine neagra.
La 14:30 (dupa antrenament, lupte) - 1 mar,cirese,visine
Seara : salata verde, branza...cam atat.
Credeti ca e bun? Pana pe 15 vreau sa slabesc 8 kg, de la 62 la 54, azi aveam 58 jumate, momentan cred ca am 59 si ceva (am mancat cirese si 1 mar ). Pana pe 15 iunie trebuie sa fac 54.

18 răspunsuri:
| MaTrIx8378 a răspuns:

Nu te baza doar pe regim, bazeaza-te si pe un alergat, niste abdomene si poate ai sanse, dar nu prea cred ca in 2 saptamani poti da 8 kg.

Răspuns utilizator avertizat
| Cosmin86 a răspuns:

Doua sfaturi scurte :

1. dupa antrenament baga si ceva proteine ( ex. un piept de pui fiert, o bucata de branza gen 300 de grame, etc. ), sa ai cam 25 de grame de proteine, daca ai mai mult nu strica
2. sa stii ca o sa slabesti din ce in ce mai greu

| Cosmin86 a răspuns (pentru devil2279):

Ah da, si mai baga niste albusuri de ou ( fiert ), alea au doar apa+proteine, fara grasimi, fara carbohidrati, doar proteina pura. NU te ingrasa si te ajuta sa ai forta pentru lupte, incearca dimineata in loc de 1 ou intreg sa ai 4 albusuri, sau 1 ou + 3 albusuri

| Marius96 a răspuns (pentru Cosmin86):

Aha, si vrei sa spui ca, daca ar manca un ou intreg s-ar ingrasa?
Acestea sunt idei din ani '80 care sunt cu mult depasite mai ales cele despre oua cum ca daca mananci 10 albusuri de ou crude pe zi ajungi ca Arnold oh go on.
Dar din pacate noile studii nu prea ajung prin Romania, ca sa stie de ele si alti, de aceea este bine sa te documentezi de pe site-uri strine.
Alimentele de origine animala NU am carbohidrati (exceptie laptele), ou nu are carbohidrati iar mai nou sa demonstrat ca baza nutritiva a oului sta de fapt in galbenus care are grasimi sanatoase, si alte vitamine...
Cu acel regim o sa te infometezi, iar daca nu renunti o sa ai ulcer, normal ar fi sa ai cam 1200 kcal, iar regimul tau nu cred ca are nici jumate laughing.
Citeste pe net despre DIETA KETOGENICA, este foarte bunawinking

| Cosmin86 a răspuns (pentru Marius96):

Nu, dar galbenusul are colesterol, de aceea i-am recomandat mai putine oua intregi si mai multe albusuri.
Arnold manca MULT mai mult + suplimente + steroizi, nu i-am zis sa ajunga cat.ala ci sa incerce sa slabeasca a.i. sa-si mentina masa musculara ca participa la lupte si are nevoie de forta.
Dieta "mea"? Eu am 5 mese pe zi, sigur nu e sub 1200 kcal, dar eu nu am zis nicio dieta, incerc sa o imbunatatesc pe a lui sa nu devina firav

| Marius96 a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu este adevarata faza "galbenusul are colestorol", asa se credea mai demult, dar nu s-a demonstrat ca, gabenusul de ou nu are colesterol si nu ne influenteaza nici colesterol nostru.
Da, este adevarat, dar cu acel regim nu o sa-si mentina masa musculara deoarece se infometeaza iar corpul este nevoit sa arda muschii, adica o sa slabeasca din muschi nu din grasime.
P.S: acolo m-am referit la dieta lui nu a ta, scuza m-am exprimat eu gresit :-j.
P.S 2: http://www.getfit.ro/alimentatie/alimente-alimentatie/ouale.html, arunca un ochi si aici;)

| Cosmin86 a răspuns (pentru Marius96):

Nu e chiar clara treaba cu ouale, doctorii inca se contrazic intre ei. Iar de la o vreme Cristian Margarit a inceput sa fie mai subiectiv fata de cum scria pe vremuri.
In fine, daca are ceva carbohidrati pe care corpul sa-i foloseasca pentru energie si pastreaza macar 1-1.5 grame de proteine / kilogram-corp nu o sa piarda din masa musculara.

| Cosmin86 a răspuns:

Well, cat ai reusit sa slabesti pana acum?

Nu, o sa mai scazi, dupa ce se elimina apa + mancare. Sincer nu stiu daca poti 54 pana sambata, mai sunt cateva zile.

Pai scazi din ce in ce mei greu, e posibil sa dai jos 4 kg in 2 saptamani si urmaotarele 4 kg intr-un timp dublu sau triplu, nu prea ai ce face.
si e asa rau la 58? mult succes!

Imi pare rau. Un an e o perioada lunga in care iti poti atinge obiectivele.

| Tucic? a răspuns:

O sa iti strici stomacul asa, mai bine mananca normal, bine nu toate grasimile, si fa mult sport.