Nu te baza doar pe regim, bazeaza-te si pe un alergat, niste abdomene si poate ai sanse, dar nu prea cred ca in 2 saptamani poti da 8 kg.
O sa iti strici stomacul asa, mai bine mananca normal, bine nu toate grasimile, si fa mult sport.
Doua sfaturi scurte :
1. dupa antrenament baga si ceva proteine ( ex. un piept de pui fiert, o bucata de branza gen 300 de grame, etc. ), sa ai cam 25 de grame de proteine, daca ai mai mult nu strica
2. sa stii ca o sa slabesti din ce in ce mai greu
Aha, si vrei sa spui ca, daca ar manca un ou intreg s-ar ingrasa?
Acestea sunt idei din ani '80 care sunt cu mult depasite mai ales cele despre oua cum ca daca mananci 10 albusuri de ou crude pe zi ajungi ca Arnold .
Dar din pacate noile studii nu prea ajung prin Romania, ca sa stie de ele si alti, de aceea este bine sa te documentezi de pe site-uri strine.
Alimentele de origine animala NU am carbohidrati (exceptie laptele), ou nu are carbohidrati iar mai nou sa demonstrat ca baza nutritiva a oului sta de fapt in galbenus care are grasimi sanatoase, si alte vitamine...
Cu acel regim o sa te infometezi, iar daca nu renunti o sa ai ulcer, normal ar fi sa ai cam 1200 kcal, iar regimul tau nu cred ca are nici jumate .
Citeste pe net despre DIETA KETOGENICA, este foarte buna
Nu, dar galbenusul are colesterol, de aceea i-am recomandat mai putine oua intregi si mai multe albusuri.
Arnold manca MULT mai mult + suplimente + steroizi, nu i-am zis sa ajunga cat.ala ci sa incerce sa slabeasca a.i. sa-si mentina masa musculara ca participa la lupte si are nevoie de forta.
Dieta "mea"? Eu am 5 mese pe zi, sigur nu e sub 1200 kcal, dar eu nu am zis nicio dieta, incerc sa o imbunatatesc pe a lui sa nu devina firav
Nu este adevarata faza "galbenusul are colestorol", asa se credea mai demult, dar nu s-a demonstrat ca, gabenusul de ou nu are colesterol si nu ne influenteaza nici colesterol nostru.
Da, este adevarat, dar cu acel regim nu o sa-si mentina masa musculara deoarece se infometeaza iar corpul este nevoit sa arda muschii, adica o sa slabeasca din muschi nu din grasime.
P.S: acolo m-am referit la dieta lui nu a ta, scuza m-am exprimat eu gresit :-j.
P.S 2: http://www.getfit.ro/alimentatie/alimente-alimentatie/ouale.html, arunca un ochi si aici;)
Nu e chiar clara treaba cu ouale, doctorii inca se contrazic intre ei. Iar de la o vreme Cristian Margarit a inceput sa fie mai subiectiv fata de cum scria pe vremuri.
In fine, daca are ceva carbohidrati pe care corpul sa-i foloseasca pentru energie si pastreaza macar 1-1.5 grame de proteine / kilogram-corp nu o sa piarda din masa musculara.