| alexfotbalpoli a întrebat:

TPU ma doare putin capu si cand m-am trezit aveam nasul foarte infundat si cred ca ma ia raceala ce sa fac sa nu ma ia cu temperatura( sa o previn)

6 răspunsuri:
| IulianaMG a răspuns:

Aspirina...

| MissxD a răspuns:

Sa nu iesi afara, stai in patura, bea un ceai (nu strica). Ia paracetamol.
Insanatosire grabnica!

| alexfotbalpoli explică (pentru MissxD):

Dar eu cand fac miscare adica fotbal la echipa mea ma simt mai bine nasul nu este infundat... eu cred ca e mai bine sa ies nu>

| MissxD a răspuns (pentru alexfotbalpoli):

Faza e ca poti raci mai rau si dupa aia sa ai temperatura. Nu este vorba numai de nas aici, ci si de cap, de sistemul respirator.
Tu, jucand fotbal, transpiri, afara este cald si racesti si mai rau. Deaia ziceam ca ar fi bine sa stai in casa, macar cateva zile!
Daca vrei sa nu se agraveze. La mine s-a agravat si de 2 saptamani tusesc incontinuu. Dupa ce am vazut ca am probleme cu nasul, vazand ca e frumos afara, nu am stat in casa si am facut o mare prostie iesind afara

| Be3bitza a răspuns:

Un modafensau nurofen si bagate la caldurica in pat.Te ajuta sa transpiri si scoate raceala din tine de asemenea poti face miscare (sport) in casa nu afara sau o baie cu apa nici chiar fierbinte si bagi sarehappy si mult somn! big hug sa te faci bine si multa sanatate:*

| JokerV a răspuns:

Ma eu beau o supa fierbinte sau un ceai fierbinte si stau sub plapuma de multe ori nu iau nici o pastila sau ceva dar incearca un paracetamol sau o aspirina eu dupa 2-3 zile nu mai am probleme