anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU, vreau sa va intreb si eu ceva. pentru a da tare rau cu pumnii ce trebuie sa fac? Ce pot face ca sa-mi intaresc pumnii? Inafara de sac de box. ca nu am.
P.S: Nu vreau sa bat pe nimeni, stați liniștiti doar vreau eu sa am pumnii tari si sa dau tare cu ei, va rog frumos

5 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Dai cu pumnii in perete si o sa ai pumnii tari sau o sa ajungi la spital, una din doua.

Bula
| Bula a răspuns:

Iti poti face sac de box dintr-un sac de iuta sau chiar dintr-un palton de stofa, pe care-l umplii indesat cu rumegus. Trebuie cusur cu sfoara de canepa (folosita pentru legat borvanele de gem puse la iarna), data cu ceara de albine (eventual cu lumanare), sa tina tare.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Intruder19):

De fapt doar a doua... e o CRETINITATE sa-ti intaresti pumnii dand in perete.

| Donsavas a răspuns:

Iti traumatizezi pumnii. Am mai intalnit pe cineva cu pumnul drept ranit pe la spital care cauta sa i se citeasca o radiografie pentru a afla cat de grava e starea in care se afla si ce era de facut pentru a-si reveni. Daca iti rupi vreun os, singurele solutii sunt sudarea sau introducerea unei tije. Ce alegi de pe acum? ambele sunt operatii complicate pentru medic si dureroase si jenante pentru pacient.

| Intruder19 a răspuns (pentru Cosmin86):

Ce am scris mai devreme a fost o ironie, daca chiar vrei un sac de box (care nu costa asa de mult) improvizezi din ceva, chiar gasesti destule informatii pe net cum sa faci asa ceva.