| Eugeniusu a întrebat:

Un prieten care face sala mi-a spus ca ia un supliment "Milk & Egg" un fel de proteine care il ajuta sa puna in greutate si ii da mai multa energie. Am observat diferentele, s-a ingrasat 5 kg intr-o saptamana si face exercitiile mai cu spor. M-am gandit sa imi iau si eu un supliment de genul, dar as vrea unul mai bun. Ce pareri, recomandari si sfaturi aveti despre asta? Fac si eu sala de 3 luni si as vrea sa pun in greutate... nu neaparat sa cresc in masa musculara. Dau funda si vot!

11 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

E un supliment cu absorbtie LENTA, bun doar inainte de culcare.

Ia-ti ceva din zer ( whey protein ) cu absorbtie rapida, sa-l poti lua dupa antrenament.

p.s. : proteinele NU iti dau mai multa energie, energia o iei din carbohidrati, grasimi, cafeina, etc.

| JohnnyBi a răspuns (pentru Cosmin86):

Cosmine da-mi reply pe fb ca am cont nou rolling on the floor

| Cosmin86 a răspuns (pentru JohnnyBi):

Ce cont? Care esti tu, da-mi pe privat.

| BeardedSamurai a răspuns:

Salut, iti recomand sa iei acelasi supliment se gaseste si prin marketuri si e foarte bun si gustos si sigur.
Sa ai o zi placuta!

| Cosmin86 a răspuns (pentru BeardedSamurai):

De ce sa ia acelasi supliment? Intai se ia ceva cu absorbtie RAPIDA si apoi apoi milk & egg ( sau caseina, etc. ).

| BeardedSamurai a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu stiam, colegul meu a luat direct milk and egg direct

| Eugeniusu explică (pentru Cosmin86):

Vreau sa ma ingras, as vrea sa iau si milk & egg... am vazut ca e bun, dar as vrea sa imi recomanzi tu unul care sa-l pot comanda pe net. Si daca stii sa imi spui ce as putea sa iau dupa antrenament pentru absorbtie rapida? Sunt scumpe?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Eugeniusu):

Vrei sa te ingrasi sau sa cresti in masa musculara?

In ambele cazuri cantarul arata mai mult, dar una e grasime, alta sunt muschii.

| Cosmin86 a răspuns (pentru BeardedSamurai):

Colegu tau e probabil un incepator.

| BeardedSamurai a răspuns (pentru Cosmin86):

Asa este

| Eugeniusu explică (pentru Cosmin86):

Si,si laughing)