| AnneღU a întrebat:

Urcatul scarilor sau alergatul? Care ar fi mai eficient sa mai dam din sunculita jos? big grin >: voturi la orice raspuns bun happy

Răspuns Câştigător
| Ibrahimovic a răspuns:

Urcatul scarilor in alergare. :/

16 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Care sunci?
Crezi ca toti ne imbuibam ca porcii si dupa aia ne dam de ceasul mortii sa slabim?
N-am sunci de dat jos! Dimpotriva!

| Zome a răspuns:

Parerea mea este ca urcatul scarilor este mai eficient, deoarece este si o ''dificultate''. La alergat mergi pe un teren fix, fara a intampina dificultati happy. Apuca-te si de abdomene, sunt eficiente.

| greyhound a răspuns:

Tehnic vorbind nici nu sunt 2 tipuri de efort comparabile asa ca fa-le pe amandoua. Dar daca e sa alegi doar unul, atunci clar, alergatul.
Auzi "urcatul scarilor ca e mai solicitant" laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alergat in timp ce urci scarile.

| DeathIncarnate a răspuns:

Ambele draga, ca sa scapi de sunculita

| DanielVălean a răspuns:

Eu zic ca e mai de folos urcatul scarilor. Daca poti urca cat mai multe deodata 2-3, apoi 3-4, coboara in viteza, urca in viteza, mai fa niste exercitii gen abdomene, genoflexiuni, flotari, intinderi, eh multa bafta in datul sunculitei jos!

| KateMiddleton a răspuns:

Urcatul scarilor.O scara=o kilocalorie.Mai ales ca indoi genunchii si pui in functiune mai multi muschi. Dupa mine, e cel mai important sa pui in tot acest timp muschii gurii si sa zambesti.
Bafta!

| val31989 a răspuns:

Alergatul.Uite,poate nu o sa slabesti, dar incearca asa :
Dimineata alergi cam 600 metri.
La amiaza faci exercitii pentru slabit, gen genoflexiuni, flotari, ridicarea trunchilui etc.
Seara mergi cu bicicleta aceiasi 600 de metri.
Si repeta tot asa o saptamana, doua.O sa te simti mai usoara si te si mentii in cazul in care esti predispusa ingrasarii.
Si mai atent cu dulciurile, stiu ca nu te poti abtine...dar incearca, pentru tine.

| AnneღU explică (pentru val31989):

Crede-ma dulciurile nici nu vreau sa le vad big grin Chestia e ca nu sunt grasa, ci pur si simplu vreau sa mai scap de vreo 2-3 kg in plus big grin

| Ommmmmffffffgggggg a răspuns:

Urcatu scarilor, dar si alergarea, alearga 5 km laughing

| vega358 a răspuns:

Alergatul fiindca e mai eficient

| Yellow94 a răspuns:

Pai ce-l mai solicitant dintre ele sunt uracatu scarilor ( deci asta-ti recomand), sa mai faci si genoflexiuni, abdomene. Mai trebuie redus din consumu de calori pe care-l ai de obicei, Bafta.

| Snitzel a răspuns:

Sincer urcatul scarilor mi se pare o chestie plictisitoare si tind sa cred ca daca faci cateva urcari si coborari o sa te enervezi deoarece obosesti, evident si te enervezi ca vezi acelasi "peisaj", mai bine du-te afara si alearga. Daca ai ce admira si nu te mai gandesti la alegat timpul o sa treaca mai usorhappy.

| Fcog_Alex_1997 a răspuns:

Scari... cu doua picioare cu un picior... incearca sa-ti creezi un circuit dar 100% sunt mai eficiente scarile

| Denisa_Miuta_1997 a răspuns:

Ambele.

| Tabitaa a răspuns:

Alergatul mi se pare mai eficient