| AnykaDulcika a întrebat:

Va rog... e foarte urgent! Trebuie sa fac la scoala la ora de sport podul din picioare! Nu pot va rog ajutati-ma! Dau o fundita mare mare de tot si daca ma ajutati va mai dau una la o alta intrebare de-a mea big grin va rog e urgent am ora de sport LUNI.

Răspuns Câştigător
| Ramo80 a răspuns:

Nu e vb de funda, ai nevoie de un raspuns cat mai clar si sa-ti fie de folos, pentru ca a aface podul din picioare e dificil si se pot intampla chiar nenororciri in timpul executarii. Atata timp cat nu il poti face, nu ai siguranta atunci cand incepi sa te lasi pe spate. Eu sunt destul de mobila in miscari si pot face spagatul, podul dar la un moment dat, fiind atat de sigura pe mine, am incercat sa fac podul rapid din picioare si am cazut in cap, mi s-a sucit gatul si am avut nioste dureri groaznice. Pt inceput fa un pic de incalzire, sa-ti pregatesti muschii si articulatiile pentru efort. In al doilea rand, trebuie NEAPARAT sa te ajute cineva, sa te sustina de la inceput pana cand ajungi in pozitia finala a podului. Si weekend-ul asta exerseaza cat poti de mult(ajutata de cineva). Si inca ceva f important, nu te grabi cand incepi sa-l faci, fa-l usurel. Vei reusi cu siguranta! Mult noroc! Pupic!

| AnykaDulcika explică (pentru Ramo80):

Ms.mmmmmmmuuuuullllllltttt :* :X

| Ramo80 a răspuns (pentru AnykaDulcika):

Cu mare drag! :*

3 răspunsuri:
| Ramo80 a răspuns:

Nu e vb de funda, e vb ca ai nevoie de un raspuns cat mai clar si sa-ti fie de folos, pentru ca a a face podul din picioare e dificil si se pot intampla chiar nenorociri in timpul executarii. Atata timp cat nu il poti face, nu ai siguranta atunci cand incepi sa te lasi pe spate. Eu sunt destul de mobila in miscari si pot face spagatul, podul dar la un moment dat, fiind atat de sigura pe mine, am incercat sa fac podul rapid din picioare si am cazut in cap, mi s-a sucit gatul si am avut nioste dureri groaznice. Pt inceput fa un pic de incalzire, sa-ti pregatesti muschii si articulatiile pentru efort. In al doilea rand, trebuie NEAPARAT sa te ajute cineva, sa te sustina de la inceput pana cand ajungi in pozitia finala a podului. Si weekend-ul asta exerseaza cat poti de mult(ajutata de cineva). Si inca ceva f important, nu te grabi cand incepi sa-l faci, fa-l usurel. Vei reusi cu siguranta! Mult noroc! Pupic!