Cu siguranta nu trebuie sa te mai ingrasi, trebuie sa te apuci de sport, daca ai timp iti recomand sa mergi la sala. Dacă nu, din ce imi aduc aminte poti sa te agati de o bara de tractiuni si sa ridici genunchii, o dată in partea stanga apoi schimbi, ridici in partea dreapta si tot asa, mișcările sa fie succesive.
Am facut sala o perioada doar ca abdomenul nu prea l am antrenat dar o sa o fac multumesc pentru idee
In primul rand, la 15 ani este interzisa SALA, care iti inhiba hormonii de crestere.
Ti-as sugera sa te apuci serios de un sport, care sa-ti stimuelze cresterea, in special osatura, ca sa arati si tu a barbat, in urmatorii ani.
Sala este recomandata dupa 20 de ani, cand corpul tau isi inceteaza cresterea si iti poti modela corpul cum doresti.
La 15 ani, orice sport ai practica, te ajuta sa te dezvolti frumos si armonios.
Abdomenul tau arata ca a oricarui copil intrat la pubertate. Apuca-te de inot, ca iti dezvolta frumos atat bustul cat si soldurile, in plus, faci muschi la burtica si grasimea dispare.
Dimpotrivă, perioada recomandată pentru sala pentru a ti dizolvata musculatura este 17-22, undeva pe aici.
Sunt studii si medici confirma si recomanda ca sala NU se face sub 20 de ani, deoarece inhiba hormonii de crestere!
Depinde de vrei tu sa fiiL un pitic cu muschi, sau sa fii un barbat inalt, placut, ateltic si armonios dezvoltat.
M am grăbit in exprimare, scuze. Dar ne poti spune tu ce faci la sala sau sa mi corectezi răspunsul in loc sa ma jignesti.
Da multumesc pentru sfat, dar ideea este ca sunt foarte inalt. Mie mereu mi-a placut sa fiu mare si masiv, de asta m-am apucat de sala. Deci sa inteleg ca grasimea de pe solduri va disparea in timp cu dieta si antrenament, asa-i?
La 1.80m nu esti deloc inalt ca barbat!
Uita-te la agentiile de recurtare a modelelor, fetele peste 1.72m si baietii peste 1.85m
Tu ai doar 1.80 si crezi ca esti foarte inalt, fiindca faci comparatie cu colegii tai, care's mult mai micuti de inaltime, cand in realitate, un barbat de 1.80m este de marime medie, nicicum inalt.
Nu forta blocarea hormonilor prin exercitii la sala, ca-ti va fi afectata si dezvoltarea altor organe.
Macar inca 3 anid e acum inainte, fa un sport, care sa-ti topeasca grasimea nu doar de pe burta si solduri, de peste tot si care poate fii inlocuita cu succes de muschii reali, facuti la practicarea unui sport: baschet, volei, handbal sau inot.
CojocaruMarius240519 întreabă: