anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va salut, spuneți-mi și mie cum aș putea să mă îngraș, că de mancat, mânanc foarte mult, am luat si vitamine si nimic. Ce ar trebui să iau sau ce sa fac? Precizez ca am 1, 82 înălțime si 65 kg.

Răspuns Câştigător
| Ioanaqz a răspuns:

Nu manca prostii, cum spun altii. Poti sa incepi sa mananci mancare sanatoasa cu multe calorii, sa maresti portiile, sa mananci legume, fructe, sa te hidratezi corect, sa mananci din toate mai pe scurt. Eu as zice sa eviti dulciurile in exces sau fast food fiindca sunt nesanatoase, de asemenea, daca consumi alcool sau tigari ar fi momentul sa te opresti. Poti sa mergi la sala, sa faci muschi, ca poate functioneaza si cred ca o sa pari mai gras, mai musculos, nu o gaina. Sa manaci ceva consistent, din care sa te saturi. Sa maresti numarul de mese zilnice. Trebuie sa ai rabdare, dar cred ca sala si mancarea consistenta o sa iti fie de ajutor.

5 răspunsuri:
| Sekim a răspuns:

Salut
Pentru a te ingrasa trebuie sa ai mai multe calorii decat necesita corpul tau. De exemplu, daca consumi 2000 de calorii pe zi, si tu ai 2100 timp de 7 zile, tu o sa ai 700 de calorii in plus care o sa se transforme in grasime sau mai bine spus, in greutate. Daca te ingrasi asa, vei face burta, sold etc din cauza grasimilor ( calorii ) care se inmagazineaza in corpul tau ca resursa de mancare. Daca ai deficit caloric ( sub 2000 ) vei slabi.

| anamariaa345 a răspuns:

Mănâncă noaptea, mănâncă repede, mănâncă fast-food-uri, dulciuri, pâine multă, nu fa efort...Doar stai toata ziua și mănâncă?

| Cosmin86 a răspuns:

Ce inseamna la tine "mananc foarte mult"? Cate fripturi mananci pe zi?

Ia zi ce mananci intr-o zi, dar CONCRET si cat mai exact (gen si gramaje daca poti).

| Cosmin86 a răspuns (pentru Sekim):

Nu neaparat, daca faci si sala in paralel poti creste in greutate prin masa musculara.

Cantarul poate sa arate si 20kg mai mult FARA sa te ingrasi, marind masa musculara.

| Sn4k3 a răspuns:

Surplus caloric. Ai nevoie de minim 3000 calorii sa te ingrasi.