NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

Vă spune ceva numele Tibi Ușeriu? Pe mine mă fascinează tot mai mult povestea acestui supraom, tăria lui de a se ridica și de a merge înainte. Mă face să realizez puterea adevăratei voințe și mă emoționează profund.
http://pressone.ro/......olul-nord/
http://www.guerrillaradio.ro/......ck-norris/ - ca să și râdem, că după cum bine spunea un bun prieten al lui Mani Gutău, să te iei mult prea în serios e o chestie complet neserioasă.

13 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Vointa,ambitia si determinarea te fac cel mai bun!
Sportul dovedeste asta!

| Steregoi a răspuns:

Asta demonstrează ca oamenii ca Adam si Eva ar fi putut sa umble goi si iarna. Nu era ger năprasnic înainte de potopul din 2370 i.e.n.

| NOname explică (pentru Steregoi):

Ce ne-am face fără trolli? laughing

| NOBODY a răspuns:

Și eu am mers până la facultate pe jos pe -30 de grade, timp de 2 ore și nu am primit niciun trofeu... sad
/back on topic/
Respect, Tibi Ușeriu! Reușești să demonstrezi că pinguinii sunt de fapt supraoameni introvertiți.

| Lostlyric a răspuns:

Nu-i stiu in detaliu toata povestea, ca om, insa i-am urmarit traseul cu "fufletul" la gura. Se mai trezeste cate un om d-asta, odata la cativa zeci de ani pentru a ne exemplifica ca singurele granite sunt cele care ti le impui si ca orice este posibil daca iti depasesti limitele fizice si psihice.
Mi-as fi dorit sa fie accesibila si gluma, in schimb happy Pentru mine nu merge link-ul.

| NOname explică (pentru Lostlyric):

...și primul link (că văd că momentan nici el nu e accesibil, cel din întrebare):

http://pressone.ro/......olul-nord/

| FaraNume1245 a răspuns:

Nu mă impresionează. Cum au mai spus și alții, e mai impresionant un tânăr care ajută bătrâni sau animale decât Tibi Ușeriu. Bravo lui, totuși, pentru rezultate.

PS: e cumva vegan?

| NOname explică (pentru FaraNume1245):

Habar n-am, deși ar fi mișto. Oricum, mulțumesc pentru compliment. happy

| marta3004 a răspuns (pentru FaraNume1245):

A fost vegan si dupa aceea lacto-vegetarian. Cel putin asa statea treaba in 2016.
https://www.timponline.ro/......inghetata/

M-a facut curioasa intrebarea ta si m-am gandit sa caut daca gasesc ceva despre asta.

| NOname explică (pentru marta3004):

Interesant interviu. Chiar nu credeam că ar putea fi vegan, vegetarian. M-am obișnuit că mulți nici nu știu ce-i aia. Plăcută surpriză.

E, înseamnă că pe lângă cursele astea mortale pe la Polul Nord, chipurile, futile, mai salvează și animale (și nici pe bătrânei, probabil, nu-i lasă baltă), deci merită admirația celorlalți, oricum l-am lua. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci Adam si Eva umblau goi prin zapada si nu le venea de frica frica?

| eckblume a răspuns:

Am vazut stirea ieri https://www.digi24.ro/......ade-896633 E un om pasionat de ceea ce face! Iubeste sa-si depaseasca limitele si nu renunta usor. Prin motivatie ajunge sa-si atinga orice ideal. Sincer m-as bucura foarte mult sa vad astfel de oameni la tv in locul asistentelor sau vedetelor aparute peste noapte. Ei merita cu adevarat sa fie cunoscuti si apreciati.

| NOname explică (pentru eckblume):

Da, așa poate ar reîncepe unii să-și deschidă televizorul, printre care și eu. happy

| NellieLovett a răspuns:

Da, ma fascineaza. Mai ales ca a si stat 10 ani in inchisoare, perioada in care muschii i s-au atrofiat. Am cartea lui "27 de pasi" cu autograf si am de gand sa ma apuc de ea cat de curand.

| Alexandruuu88 a răspuns:

Un om foarte pasionat de ceea ce face, asemenea motivatie nu am mai vazut! Foarte tare, bravo lui.

| kopli a răspuns:

Un exemplu (din pacate izolat) ca un infractor (vezi atacurile armate pe care le-a dat) se poate transforma intr-un om cel putin normal, ori chiar mai mult. Daca s-ar spune mereu asta, ar fi un exemplu. Dar se insista doar pe rezistenta lui si asta nu e bine.

| Cristian_Cristi_1986 a răspuns:

Deci daca nu-mi spuneai tu de asta, habar nu aveam cine este si ce face.
Ps : nu ma uit la tv, stiri, emisiuni smd.
Si noi acum ce trebuie sa facem sa-l admiram ca suporta gerul ala pe acolo, sa-l suforte linistit, eu ii urez drum bun si cale batuta, pentru ca nu m-a impresionat niciodata aventurieri astia care stau cu moartea in cârcă.
O seara buna

| NOname explică (pentru Cristian_Cristi_1986):

Nici pe mine nu m-au pasionat, dar trebuie să admit, că pe pasionații cu o voință de fier nu am cum să nu-i admir și să nu-i respect pentru tăria asta a lor, ambiția de a-și atinge ținta cu orice preț. Poate lumea ar fi un loc mai bun, dacă mai mulți am avea măcar un sfert din calitățile ăstora și le-am pune la treabă, având ca scop direcții nobile.

Te fac să te gândești, că ești departe de a-ți atinge limitele, de a ți le bănui măcar, iar asta e și romantic pe undeva, promițător...

| Cristian_Cristi_1986 a răspuns (pentru NOname):

Sincer mai degraba ma impresioneaza un elev care face voluntariat pentru a ajuta batranii, orfanii ori animalele, decat ceea ce face ala?
Dar nah, intr-un fel bv lui pentru ca ce face el din 7 miliarde de oameni nu cred ca sunt cateva sute care ar rezista sa faca asta.

| kopli a răspuns (pentru Cristian_Cristi_1986):

De acord cu tine. Mai mult conteaza sa ajuti batranii decat un efort steril.

| Nyya a răspuns:

Nu știu ce să zic dar am un vecin pe nume Tibi Tiberius laughing))))

Întrebări similare