Am vazut stirea ieri https://www.digi24.ro/......ade-896633 E un om pasionat de ceea ce face! Iubeste sa-si depaseasca limitele si nu renunta usor. Prin motivatie ajunge sa-si atinga orice ideal. Sincer m-as bucura foarte mult sa vad astfel de oameni la tv in locul asistentelor sau vedetelor aparute peste noapte. Ei merita cu adevarat sa fie cunoscuti si apreciati.
Asta demonstrează ca oamenii ca Adam si Eva ar fi putut sa umble goi si iarna. Nu era ger năprasnic înainte de potopul din 2370 i.e.n.
Da, ma fascineaza. Mai ales ca a si stat 10 ani in inchisoare, perioada in care muschii i s-au atrofiat. Am cartea lui "27 de pasi" cu autograf si am de gand sa ma apuc de ea cat de curand.
Deci daca nu-mi spuneai tu de asta, habar nu aveam cine este si ce face.
Ps : nu ma uit la tv, stiri, emisiuni smd.
Si noi acum ce trebuie sa facem sa-l admiram ca suporta gerul ala pe acolo, sa-l suforte linistit, eu ii urez drum bun si cale batuta, pentru ca nu m-a impresionat niciodata aventurieri astia care stau cu moartea in cârcă.
O seara buna
Nici pe mine nu m-au pasionat, dar trebuie să admit, că pe pasionații cu o voință de fier nu am cum să nu-i admir și să nu-i respect pentru tăria asta a lor, ambiția de a-și atinge ținta cu orice preț. Poate lumea ar fi un loc mai bun, dacă mai mulți am avea măcar un sfert din calitățile ăstora și le-am pune la treabă, având ca scop direcții nobile.
Te fac să te gândești, că ești departe de a-ți atinge limitele, de a ți le bănui măcar, iar asta e și romantic pe undeva, promițător...
Sincer mai degraba ma impresioneaza un elev care face voluntariat pentru a ajuta batranii, orfanii ori animalele, decat ceea ce face ala?
Dar nah, intr-un fel bv lui pentru ca ce face el din 7 miliarde de oameni nu cred ca sunt cateva sute care ar rezista sa faca asta.
Nu-i stiu in detaliu toata povestea, ca om, insa i-am urmarit traseul cu "fufletul" la gura. Se mai trezeste cate un om d-asta, odata la cativa zeci de ani pentru a ne exemplifica ca singurele granite sunt cele care ti le impui si ca orice este posibil daca iti depasesti limitele fizice si psihice.
Mi-as fi dorit sa fie accesibila si gluma, in schimb Pentru mine nu merge link-ul.
Un exemplu (din pacate izolat) ca un infractor (vezi atacurile armate pe care le-a dat) se poate transforma intr-un om cel putin normal, ori chiar mai mult. Daca s-ar spune mereu asta, ar fi un exemplu. Dar se insista doar pe rezistenta lui si asta nu e bine.
De acord cu tine. Mai mult conteaza sa ajuti batranii decat un efort steril.
Un om foarte pasionat de ceea ce face, asemenea motivatie nu am mai vazut! Foarte tare, bravo lui.
...și primul link (că văd că momentan nici el nu e accesibil, cel din întrebare):
http://pressone.ro/......olul-nord/
Nu mă impresionează. Cum au mai spus și alții, e mai impresionant un tânăr care ajută bătrâni sau animale decât Tibi Ușeriu. Bravo lui, totuși, pentru rezultate.
PS: e cumva vegan?
Habar n-am, deși ar fi mișto. Oricum, mulțumesc pentru compliment.
A fost vegan si dupa aceea lacto-vegetarian. Cel putin asa statea treaba in 2016.
https://www.timponline.ro/......inghetata/
M-a facut curioasa intrebarea ta si m-am gandit sa caut daca gasesc ceva despre asta.
Interesant interviu. Chiar nu credeam că ar putea fi vegan, vegetarian. M-am obișnuit că mulți nici nu știu ce-i aia. Plăcută surpriză.
E, înseamnă că pe lângă cursele astea mortale pe la Polul Nord, chipurile, futile, mai salvează și animale (și nici pe bătrânei, probabil, nu-i lasă baltă), deci merită admirația celorlalți, oricum l-am lua.
Și eu am mers până la facultate pe jos pe -30 de grade, timp de 2 ore și nu am primit niciun trofeu...
/back on topic/
Respect, Tibi Ușeriu! Reușești să demonstrezi că pinguinii sunt de fapt supraoameni introvertiți.