Normal ca te va ajuta! Ai putea sa te duci si la antrenamente de grup, ca sa lucrezi cu diferiti parteneri (aici te dezvolti, ca oamenii sunt diferiti: unii sunt mai lenti, altii mai rapizi, altii mai tehnici, etc. si tu trebuie sa te adaptezi).
Te-ar putea ajuta sa dai jos câteva kg, antrenamentele de genul sunt destul de obositoare, eu fac atletism din copilărie și sala in paralel și îți spun că am fost la 2-3 antrenamente de muay thai care sunt cat de cat pe acolo la asemănare și curgeau apele pe mine mai rău decât curgeau daca alergam câțiva km, dar acum știi și tu cum e...trebuie sa ai grija la alimentație, sa nu mai mănânci porcării.
Pai cred ca o sa iau multa bataie asta e sigur
Sa nu inceapa sa-ti placa prea mult..de la antrenor CA cica astia e de filme.
Nu-i problema ca o iau pe cocoasa de la antrenor, invat cu ocazia asta sa ma lupt, iar faptul ca mai slabesc si voi fi mai sanatos vine ca un ados bun la pachet.Nu-s strain de sporturi de genul am mai facut box in trecut.
Te poate ajuta asta, dar fără "dieta" le vei pune repede la loc. Ca sa slăbești ai nevoie de deficit caloric, sa mănânci cu cap. Și evident mișcare. Amândouă sunt obligatorii ca să ai rezultate de durata. Evident, după ce obții ce dorești, nu renunti la obiceiul format, ca altfel riști sa ajungi din nou de unde ai plecat